Bandırmaspor yeni görev dağılımını gerçekleştirdi.

Bandırmaspor yeni görev dağılımını gerçekleştirdi.

Haber Önder Balıkçı
Fotoğraf-Video Ahmet Pesen
Basın Sözcüsü Gülmezgil : `` Yeni sezonda hedefimiz en az heyecanı play off`a taşımak olacak`` dedi.

Mehmet Kılkışlı başkanlığındaki Bandırmaspor Kulübü Yönetim Kurulu, görev paylaşımını yaptı. Buna göre asbaşkanlıklara, Metin Yalçınkaya, Hayri Eke ve Yaşar Bekdemir, ikinci başkanlıklara Ahmet Edin ve Can Gülmezgil, muhasip üyeliğe Erol Rüzgar, veznedarlığa Bora Keskinler, altyapı sorumluluğu ve il bölge temsilciliğine Ertunç İşbay, tesis ve projeler sorumluluğuna Alper Sargın, hukuk işleri sorumluluğuna Tolga Tosun, organizasyon ve taraftar sorumluluğuna Ünsal Yamaner ve Erol Rüzgar, otoparklar sorumluluğuna Hüseyin Baş ve Bahadır Çolak getirildi.

Bordo beyazlı kulübün transfer komitesi ise Yaşar Bekdemir, Ahmet Edin, Alper Sargın, Erol Rüzgar ve Ünsal Yamaner`den oluştu.

2011-2012 sezonunda da SPOR TOTO 2. Türkiye Ligi`nde en azından play-off maçları oynamak istediklerini vurgulayan Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Can Gülmezgil, yeni teknik direktör arayışlarının sürmekte olduğunu, teknik direktörle anlaştıktan sonra onun önerileri doğrultusunda transfere hız vereceklerini belirtti.

Gülmezgil, geçen yıl transferde, tüm takımı 1 milyon 700 bin liraya oluşturduklarını, bu transfer döneminde ise bunun yüzde 20-25 fazlasını harcayacaklarını belirtti.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli