Bandırmaspor yara sarıyor

Bandırmaspor yara sarıyor

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Can Gülmezgil: Pendikspor deplasmanından üç puan bekliyoruz”





Bandırmaspor
Kulübü Basın Sözcüsü Can Gülmezgil:
Pendikspor deplasmanından üç puan bekliyoruz”

Geçtiğimiz hafta, kendi evinde Nazilli Belediyespor'a 2-0 yenilerek taraftarlarını üzen Bandırmaspor, bu maçın yaralarını sarmaya çalışıyor.

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Can Gülmezgil, kulübün kent içindeki bürosunda düzenlediği basın toplantısında, Nazilli önünde ummadığımız bir yenilgi aldık. Ancak futbolun içinde bu sonuçlar var. Şimdi bu maçı geride bırakarak, hafta sonunda oynayacağımız Pendikspor deplasmanına konsantre olduk” dedi.

Pendikspor maçından üç puanla döneceklerine inandığını vurgulayan Gülmezgil, şunları söyledi:

Lig, uzun bir süreç. Daha işin çok başındayız. Taraftarlarımız bize desteklerini hiç esirgemesinler. Biz, şampiyonluk inancımızı hiç yitirmedik. Pendikspor maçı öncesi takımımızda Bülent, Sezai ve Zafer, sakat durumda bulunuyor. Bülent ve Sezai'nin, Pendikspor maçında forma giyeceğini tahmin ediyoruz. Ancak, sol ayak tarak kemiğinde şişlik bulunan Zafer'in, Pendikspor önünde oynaması zor görülüyor.”

Gülmezgil, sezon öncesinde belirledikleri prim sistemine göre iç saha galibiyetlerinde 750, deplasman galibiyetlerinde ise 1.500 lira prim verildiğini, iç saha yenilgilerinde de 750 lira ceza uygulandığını sözlerine ekledi.









Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli