BANDIRMASPOR U-19’A BARBEKÜ PARTİSİ

BANDIRMASPOR U-19’A BARBEKÜ PARTİSİ

Cihan Yılmaz ve Tümay Özbeyli’nin de katıldığı barbeküde bir araya geldi.

Bandırmaspor U19’lu futbolcular, antrenmanın ardından düzenlenen barbekü partisinde bir araya geldi.

U19 TFF 1.Lig’in son maçında 1 Haziran Çarşamba günü Tuzlaspor ile deplasmanda oynayacağı müsabakaya hazırlanan Bandırmaspor U19, bugün Edincik tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanın ardından altyapıdan sorumlu yöneticiler Cihan Yılmaz ve Tümay Özbeyli’nin de katıldığı barbeküde bir araya geldi.

Nur-et, Ustaoğlu Mobilya, Çakıroğlu Balıkçılık, Setre Konfeksiyon, Malatya Mobilya ve Taner Ersöz’ün sponsorluğunda Düzler mevkiindeki Kapıdağ Camping’de gerçekleştirilen ve oyuncular ile teknik heyetin yer aldığı oganizasyon keyifli anlara sahne oldu.

KAPTAN SAMİ “GÜZEL BİR SEZON GEÇİRDİK”

Bandırma, Trabzon, Bursa, İstanbul, İzmir ve Balıkesir’li gençlerin yanı sıra Fildişi ve Nijerya’lı iki oyuncudan kurulu takımın kaptanı Ozan Serhat Sami “Acısıyla tatlısıyla güzel bir sezon geçirdik. Sezonu istediğimiz yerde tamamlayamamış olsak da tüm arkadaşlarımızla güzel bir birlikteliğimiz oldu. Bizim için büyük bir tecrübe olan bu birlikteliğin sonuna geldik ve önümüzdeki yıl bazı arkadaşlarımız Bandırmaspor çatısı altında, bazılarımız başka kulüplerde futbol yaşantısını sürdürecek.  Tüm takım arkadaşlarıma gelecekteki futbol yaşamlarında başarılar diliyorum. Ayrıca bizlere gösterdikleri yakın ilgiden dolayı tesislerde çalışan abilerimize, hocalarımıza, alt yapıdan sorumlu yöneticilerimize ve başkanımız Onur Göçmez’e çok teşekkür ediyoruz.”dedi.



Anahtar Kelimeler: BANDIRMASPOR -’ BARBEKÜ PARTİSİ
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı