BANDIRMASPOR TOP BAŞI YAPTI

BANDIRMASPOR TOP BAŞI YAPTI

TFF 1'inci Lig'in güçlü takımlarından Bandırmaspor yeni sezon hazırlıklarına bugün başlıyor.

TFF 1'inci Lig'in güçlü takımlarından Bandırmaspor yeni sezon hazırlıklarına bugün başladı.

Bordo beyazlılar sezonun ilk çalışmasını Bandırma’da yeni tesislerinde yapacak.

Teknik Direktör Ersan Parlatan yönetiminde mevcut ve yeni transferleriyle çalışmalarını 11 Temmuz’a kadar Bandırma’da sürdürecek olan bordo beyazlılar daha sonra kamp için Bolu’ya gidecek.

13 Temmuz-22 Temmuz tarihleri arasında Bolu kampının 1. etabı, 25 Temmuz-6 Ağustos haftasında ise 2. etabı gerçekleştirilecek.

Yeni transferlerle eksiksiz başlayacak Bandırmapor kampına U-19’dan Erdem Çakaltarla, Tunay Çelikbay, Hüseyin Eşkol, Mustafa Mert Topal, İsmet Kayhan Eren, Aygün Özışıkyıldız, Berke Görkün ve Engincan Duman da katılacak.

​​​Bandırmaspor’da hareketli günler

Transfer sezonuna hızlı başlayan Teksüt Bandırmaspor ilk etapta yabancı transferine odaklandı.

Forvet hattına Arjantinli Raul Bobadilla’yı alan Bandırmaspor Surinam asıllı Florian Marc Jozefzoon ile kanat hattını güçlendirdi.

İç transferde Giresunspor’dan Doğan Can Davas, Rahmetullah Berişbek, Altınordu’dan Emirhan Aydoğan ile anlaşan bordo beyazlı takım İstanbul Başakşehir’den Emre Kaplan ve Mert Çelik ile kiralık olarak sözleşme imzaladı.

2022-2023 sezonunda Galatasaray’dan kiralık olarak takıma katılan Berkan Mahmut Keskin ile sözleşme yapılırken Remi Mulumba ve Levent Ayçiçek ile de sözleşme yenilendi.

​​​Göçmez: Tesisleşmeye büyük önem veriyoruz

Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez “Amacımız bir yanda tesisleşme konusunda önemli adımlar atarken diğer yanda TFF 1. Lig’de mücadeleci bir takımla şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek” dedi. Göçmez, “Güçlü Takım mottosuyla başladığımız yeni sezon için çok dikkatli bir transfer politikası izliyoruz. Sezon biter bitmez yeni hocamız Ersan Parlatan ve Sportif Direktör Abuzer Şahin ile anlaştık. Kulübümüzün mali yapısını bozmadan takımın eksik yanlarını güçlendirmek için yoğun çaba harcıyoruz. Türk futbol kamuoyuna oyun kalitesi yüksek mücadeleci bir takım seyrettirmek istiyoruz” diye konuştu.

​​​​Bandırmaspor’a 2 yeni bina kazandırıldı

2023-2024 sezonuna 2 yeni tesis ile girecek Bandırmaspor’un antrenman sahalarının olduğu yere Kulüp idari binası ile futbolcu ve ailelerinin vakitlerini geçirebilecekleri “InBordo”binası yapıldı.

Kulüp idari binasında Başkanlık Ofisi ile kulüp idari yönetimi ve basın toplantı odası yer alacak.

InBordo’da ise teknik heyetle, futbolcu ve ailelerinin vakit geçirebilecekleri bir sosyal alan yaratıldı.

Renavasyon yapılan bina da ise teknik heyet için odalar fitness salonu ve sağlık odası yer alıyor.

Ayrıca Bandırmaspor ilk kez bu sezon yenilenen antrenman sahası ile yapımı bu yıl tamamlanan antrenman sahasını kullanabilecek.



Anahtar Kelimeler: BANDIRMASPOR YAPTI
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı