Bandırmaspor, tempolu oynayacak

Bandırmaspor, tempolu oynayacak

Bandırmaspor Teknik Direktörü Nurettin Yılmaz: Modern futbolun gerektirdiği şekilde orta saha presi ile oynayacağız”







Bir süre önce Turgut Uçar'dan boşalan Bandırmaspor Teknik Direktörlüğüne getirilen Nurettin Yılmaz, Modern futbolun gerektirdiği şekilde orta saha presi ile oynayan bir takım yaratacağız” dedi.

Spot Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta lider durumda bulunan Bandırmaspor'un şampiyonluğu kucaklaması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini vurgulayan bordo-beyazlı takımın teknik direktörü Yılmaz, şunları söyledi:

Önümüzde kalan 9 maçta puan kaybına tahammülümüz yok. Her maçımıza üç puan için çıkacağız. Pazar günü kendi evimizde oynayacağımız Eyüp maçını da mutlaka kazanmak istiyoruz. Ancak şunu özellikle belirtmek isterim ki, takımımız, tüm maçlarında tempolu oynayacaktır.”

Eyüp maçı öncesi Bandırmaspor'da Fırat ve Sefa'nın sakatlıkları bulunduğunu, bu oyuncuları maç kadrosuna alıp almama konusunda pazar günü karar vereceğini belirten Yılmaz, Bandırmaspor gibi çok değerli bir camiada çalışmaktan mutluyum” dedi.

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Can Gülmezgil ise pazar günü oynayacakları Eyüp maçına tüm Bandırmalıları beklediklerini belirtirken, Bandırmaspor taraftar forması satın alanlara, Eyüp maçı biletini armağan edeceklerini açıkladı.

Bandırmaspor'da Teknik Direktör Nurettin Yılmaz'ın yardımcılığını Nasuh Aköz, , kaleci antrenörlüğünü ise İsmail Güney yapacak.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 28.4 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Cumartesi 30.9 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Pazar 30.6 ° / 15.2 ° Güneşli