Bandırmaspor, Samsun deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor

Bandırmaspor,  Samsun deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor

Belediye Başkanı Tosun antrenmana gelerek futbolculara baklava ikram etti.

Spor Toto 1.Lig takımlarından Royal Hastanesi Bandırmaspor Samsun deplasmanı öncesi son antrenmanını yaptı. Bordo-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Mustafa Gürsel,  Yılport Samsuspor’u yenip 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.

Teknik Direktör Mustafa Gürsel antrenman sonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gürsel,  2 Nisan  Cumartesi günü deplasmanda  Yılport Samsunspor ile çok önemli bir maç oynayacaklarını hatırlatarak şunları aktardı: “ Haftanın belki en önemli maçlarından biri.  Yılport Samsunspor,  son maçında deplasmanda B.Ş. Erzurumspor karşısında galip gelerek, onlarda play-off için bayağı ümitlendiler. Tabiki her takımın hedefleri var, düşünceleri var her takıma saygı gösteriyoruz. Bizim de kendi hedeflerimiz var bunun için, iyi hazırlanıyoruz. Önemli olan bizim sahada kendi oynayacağımız oyun. Bunu da geliştirerek daha iyisini ortaya koymaya çalışıyoruz. Samsun’a da gittiğimizde kendi hedeflerimiz doğrultusunda , iç saha olsun dış saha olsun maç, takım ayırt etmeden sahada ne gerekiyorsa yaptı. Bu maçta da oyuncularım, ben elimizden ne gelirse sahaya çıkıp ortaya koymaya çalışacağız. Buna da inanıyorum. Oradan da 3 puanla dönmek istiyoruz. İnşallah döneriz” ifadelerini kullandı.

Başkan Tosun’dan  Bandırmaspor’lu futbolculara baklava ikramı

Belediye Başkanı Tolga Tosun Bandırmaspor’un antrenmanına gelerek futbolculara moral verdi ve baklava ikram etti. Samsun maçının önemine değinen Belediye Başkanı Tolga Tosun, Samsun’u da yenip, önümüzdeki maçlarda da iyi başarılar elde edip şampiyon oluruz  temennisinde bulundu.

Tosun antrenman sonrası teknik kadro ve futbolculara baklava ikram ederek şunları aktardı: ” Ben Bandırma Belediye Başkanı olarak sizlerin yanındayım. Bandırma sizinle beraber tek yürek oldu.İnşallah önümüzdeki  maçlarda da başarılar elde edeceğiz. Hepinizle gurur duyuyorum. Kulüp Başkanı ve yönetim çok özverili çalışıyorlar. Bizde her zaman yanınızdayız. Bir üst lige çıktığımızda da beraber olacağız.” dedi.

Takım Kaptanı kaleci Gökhan değirmencide Başkan Tolga Tosun’a teşekkür ederek : “Bandırmaspor sahipsiz değil, biz bunun bilincindeyiz. Bizde elimizden ne gelirse onu yapacağız. Sizde pirim konusunda destek verirseniz maçlara moral ile çıkarız” ifadelerini kullandı.

“ Teknik Direktör Mustafa Gürsel’de belediye başkanına ilgileri için teşekkür ederken, lig sonunda Bandırmasporu layık olduğu yere getirmek için elimizden geleni yapacağız. Koyduğumuz hedefe de hep beraber ulaşacağız” dedi.

Antrenmanı,  Başkan v. Adem Yılmaz,  Basın sözcüsü Özel Aydın, Futbol Şube Sorumlusu, Bilgen Süngü,  Alt Yapı Sorumlusu,  Cihan Yılmaz ile Yönetim Kurulu Üyesi Onur Çon’da izledi. Ahmet PESEN



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı