Bandırmaspor sağ kanat`a Samsun`dan Eski Genç milli Ayhan Evren`i aldı"

Bandırmaspor sağ kanat`a Samsun`dan Eski Genç milli Ayhan Evren`i aldı

Bandırmaspor, Elazığspor'lu Sezai Demircan`dan sonra Samsunspor`dan Ayhan Evren ile sözleşme imzaladı






Bandırmaspor, Elazığspor'lu  Sezai Demircan'dan sonra  Samsunspor'dan Ayhan Evren'i renklerine bağladı.

Bordo Beyazlı ekip Sezai Demircan ile 2 yıllığına anlaştıktan sonra
Bandırmaspor, ikinci transferinde Samsunspor'dan 1982 doğumlu sağ kanat oyuncusu Ayhan Evren'i 2 yıllık mukavele imzaladı.

13 Şubat 1982 Hollanda`da Türk işçi ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Ayhan, Hollanda futbolunun köklü takımlarından PSV Eindhoven`in altyapısında futbola başladı. Türkiye Genç Millî Takımlarına erken yaşlarda seçilmeye başladı ve Süper Lig ekiplerinin transfer listesine girdi.


Ayhan Evren 2003-04 sezonunda Ankaragücü`ne transfer oldu. Burada ilk resmî karşılaşmasına 10 Ağustos 2003 tarihinde Çaykur Rizespor`a karşı oynanan Süper Lig karşılaşmasında çıktı. Daha sonra oyun tecrübesi edinebilmesi için 2004-04 sezonun ara transfer döneminden sezon sonuna kadar Ankaraspor`a kiralandı. Takıma geri döndüğünde iki buçuk sezon düzenli oynama fırsatı buldu. 2006-07 sezonunda fazla oynama fırsatı bulamadı ve yarım sezonluğuna Eskişehirspor`a kiralandı. Yarım sezon da Elazığspor`da kiralık olarak oynadıktan sonra 2008-09 sezonunun ara transfer döneminde Vanspor`a gitti. Yarım sezon burada görev aldıktan sonra 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka`ya transfer oldu. 2012-13 sezonunda Samsunspor`la sözleşme imzaladı.

13 Ağustus Pazartesi günü Bandırma'ya gelerek resmi sözlemye imza atan Ayhan Evren, Bandırma özel Hastanede sağlık kontrolünden geçtikten sonra Bandırmaspor'un kamp yaptığı Kızıcahamam'a gitmek üzere yola çıktı.
Millî takım kariyeri 12 kez millî takımlara çağrılan Ayhan Evren, 2 kez Türkiye U-15, 5 kez Türkiye U-16, 3 kez Türkiye U-17 forması olmak üzere toplam 10 kez millî formayı giydi.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false