Bandırmaspor, Safir`leniyor.

Bandırmaspor, Safir`leniyor.

Mirza; Bandırmaspor'u daha iyi yerlerde görebilmeyi istiyoruz”

Bandırma Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihale sonucunda Bandırmaspor  için araç alımı gerçekleştirildi. 41+1+1 Temsa Safir markalı lüx araç önümüzdeki 15 gün içerisinde Bandırmaspor’a teslim edilecek.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza; “ Amatör takımlara verdiğimiz destek devam edecek. Bandırmaspor bizim için çok önemli. İmkanlarımız doğrultusunda verebileceğimiz destekleri sunmaya devam edeceğiz. Bandırmamızın gözbebeği Bandırmaspor’u daha iyi yerlerde görebilmeyi istiyoruz” dedi.

Seçim sürecinde verilen sözleri bir yerine getireceklerini belirten Dursun Mirza, "Kapalı Pazar Yerinin projesini titizlikle hazırladık. 21 Ağustosta ihalesini yapıyoruz. Eylül ayı içinde de çalışmaların başlayacağını öngörüyoruz. Ordu Caddesindeki Tekel Binası, Eski Belediye Binası ve Eski Hal Binasıyla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Yapılacak incelemeler sonucu karar vereceğiz" dedi.

Bandırma`yı daha ileriye götürmek için çaba sarfettiklerini belirten Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza; "Bandırmasporumuzun geçtiğimiz sezon kıl payı kaçırdığı şampiyonluğu bu sene inşallah yakalayacak ve şampiyon olarak bir üst lige çıkacağız. Bunun için hepimizin Bandırmasporumuza destek vermesi gerektiğine inanıyorum. Bandırmaspor yöneticilerine, oyuncularına ve taraftarına inanıyorum. Bu inançla ve bu istekle biz de otobüs alarak destek olmaya çalıştık. İmkanlar ölçüsünde de destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

 

 

 



  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli