Bandırmaspor Rövanş’ta da ödün vermedi.

Bandırmaspor Rövanş’ta da ödün vermedi.

TFF 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Çaykur Rizespor 1-1 berabere sonuçlanan ilk maçın Rize’deki rövanşı 0-0 golsüz sona erdi.

Oynanan son 5 karşılaşmasında 3 gol atıp, toplamda 20 gol yiyen Bandırmaspor bu akşam Rize’de oynanan rövanş için ev sahibi ekibin iştahını kabartmıştı.

Rize medyası futbolun sahada oynandığını unutup “Sen aradan çekil Bandırma” manşetini atarken karşılaşmanın 90+7 dakikalık süresini noktalayan son düdüğün çalışması ile tüm Rizelilerin rengi-demlenmiş çay-kur rengini aldı.

Rize bunun hesabını yapmadı… Bandırmaspor yaşadığı olumsuzlukları aşma noktasında bir seri yakalaması gerekiyordu ve bunu bu akşam futbol “İmkânsız yoktur” söylemini bir kez daha gösterdi.

Futbol 90 dakikadır ve son düdük çalana dek oynanır.  Bu önemli karşılaşmayı televizyonları başında izleyen Ban-ban taraftarı ise 0-0 lık skoru geçip son dakikaya kadar tek bir golle Rize ağlarını havalandırmaktı.. Bandırmaspor zaman zaman bu fırsatı yakalasa da, buna “şansızlığımız” diyelim…

Emeği geçen tüm oyuncularımızı, teknik ekibi, dahası tüm olumsuzluklara rağmen yaşanan olumsuzluklara sahip çıkıp “Başarısızlıklardaki tüm sorumluluk benim” diyen Onursal Başkan Onur Göçmez ve ekibini gönülden kutluyoruz… İyi ki varsınız…

Çaykur Rizespor, Spor Toto 1. Lig'in 30. haftasında konuk ettiği Beyçimento Bandırmaspor ile golsüz berabere kalarak galibiyet serisini sonlandırdı.

Spor Toto 1. Lig'in 30. haftasında Çaykur Rizespor ile Beyçimento Bandırmaspor, Çaykur Didi Stadı’nda karşılaştı. Karşılaşma 0-0 sona erdi. Bu sonuçla Çaykur Rizespor’un üst üste 5 maçlık galibiyet serisi de sona erdi. Yeşil Mavililer, 24. Haftada Yilport Samsunspor’a 2-0 mağlup olduktan sonra Adanaspor (H), Bodrumspor, Altay, Eyüpspor ve Manisa FK’yı mağlup ederek seri galibiyetlere imza atarken aynı zamanda Samsunspor maçından sonra ilk kez gol atma başarısı gösteremedi.

Evinde oynadığı son 5 karşılaşmayı kazanan Çaykur Rizespor'un evindeki 5 maçlık galibiyet serisi de Bandırmaspor beraberliği ile sona erdi. Yeşil Mavililer, 18. Haftada sahasında oynadığı ve 2-0 kaybettiği Göztepe maçından sonra sahasında Denizlispor, Yeni Malatyaspor, Adanaspor (H), Altay ve Manisa FK maçlarında puan kaybı yaşamamıştı. Yeşil Mavililer, Göztepe maçından sonra evinde ilk kez rakip fileleri havalandıramadı.

Çaykur Rizespor, Bandırmaspor beraberliği ile puanını 53'e yükseltti ve ligde 2. sıraya yerleşti.

Karşılaşma öncesi Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut, konuk ekibin başkanı Gürel Soylu'ya günün anısına Atmaca heykeli hediye etti.

Öte yandan karşılaşma sonunda protokol tribününde gerginlikler yaşandı.

Çaykur Rizespor, 31. Haftada Erzurumspor ile karşılaşacak. Karşılaşma 9 Nisan Pazar günü saat: 20.30’da oynanacak. Maçın oynanacağı stad henüz açıklanmadı.

Çaykur Rizespor: 0 - Bandırmaspor: 0

Stat: Çaykur Didi

Hakemler: Burak Şeker xx, Murat Ergin Gözütok xx, Yusuf Susuz xx

Çaykur Rizespor: Zafer xx, Alberk xx (Halil İbrahim dk. 77 ?), Emirhan xx (Seyfettin Anıl dk. 85 ?), Sinan xx, Mithat xx, Ogün xx (Kubilay dk. 59 x), Azubuike xx, Amilton xx (Alper dk. 46 xx), Olawoyin xx, Bolasie xx (Benhur dk. 59 x), Mary xx

Yedekler: Tarık, Emre, Koray, Miya, Eren Emre

Teknik Direktör: Bülent Korkmaz

Bandırmaspor: Gelios xx, Berkan xx  (Okan dk. 70 x), Koutroubis xx, Arda xx, Alpay xx, Emre xx (Caner dk. 89 ?), Kerim xx (Nikola dk. 63 x), Oğuz xx, Mehmet xx, Levent Ayçiçek xx, Atabey xx (Tetteh dk. 89 ?)

Yedekler: Hüseyin, Aksel, Camara, Emir, Saponjic, İsmet Kayahan

Teknik Direktör: Ümit Şengül

Sarı kartlar: Yannick Bolasie,  Alper Potuk, Mithat Pala (Çaykur Rizepor), Berkan Mahmut Keskin, Alpay Yoldaş, Atabey Çiçek, Koutroubis, Levent Ayçiçek, Oğuz Kaan Güçtekin (Bandırmaspor)

Maçtan dakikalar

28. dakikada sol kanattan Alberk Koç’un ortasında ceza sahası içerisinde bulunan Sinan Osmanoğlu’nun kafa vuruşunda top kalenin üzerinden dışarıya çıktı.

45. dakikada topla buluşan Olawoyin’in ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşunda topu kaleci Gelios kurtardı.

47. dakikada ceza sahası dışının sol çaprazında topla buluşan Alper Potuk’un şutunda kaleci Gelios meşin yuvarlağı kurtardı.

61. dakikada topla ilerleyen Alper Potuk’un pasıyla topla buluşan Olawoyin’in şutunda meşin yuvarlak yandan dışarı çıktı.

79. dakikada Levent Ayçiçek'in ceza sahası dışından yaptığı vuruşta meşin yuvarlak dışarı gitti.



Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor Rövanş’ vermedi.
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı