Bandırmaspor Manyas`tan mutlu döndü

Bandırmaspor Manyas`tan mutlu döndü

U-15 liginde Bandırmaspor deplasmanda Manyasspor`u farklı yendi.5-0



Balıkesir U15 ligi futbol karşılaşması


Manyasspor:  0
- Bandırmaspor:5


Stad : Manyas

Hakem : Ümit Güler ***

Manyasspor : Muhammed ** (Mesut **) , Osman ** , Emir ** , Ömer ** , Berkan *** , Metin ** (Gökay ** ) , Kaan *** (Onur ** ) , Zafer ** , Esad *** (Niyazi ** ) , Müslüm ** , Emre ** (Tolgahan ** )


Antrenör :
Ender ŞARA ***


Bandırmaspor : Yunus Ege ***( Uğur ** ),Oktay **,Ünsal **,Doğan ** , Emrah**(Mertcan **),İsmail **,Muhammer ****,Tolunay ** ( Erbil **) ,Hüseyin *** ,Mehmet **( Umut ** )  , Doğan **** ( Turgay ** )

Antrenör :
Mustafa İZGİ ***

Goller:Dk.1Hüseyin,Dk.11 Doğan,Dk.12,26,37 Muammer( Bandırmaspor)

Bugün futbol oynamaya gayet elverişli ve yaz günlerinden kalma bir havada oynanan müsabakada konuk ekip Bandırmaspor Manyasspor`u rahat geçti.

Maç hakem düdüğüyle birlikte konuk ekip Bandırmaspor`un başlama vuruşuyla başladı.Başlama vuruşundan henüz 16.saniye geçmesine rağmen üç pas ile rakip kaleye inen Hüseyin liglerde ender görülen bir sürede kendisi ve takımı adına golünü attı.1-0

Karşılaşmanın ilk yarısında sahanın hakimi deplasmanda oynayan Bandırmaspor`du.İlk saniyelerde attığı golden sonra rakibin toparlanmasına fırsat vermeyen Bandırmaspor arka arkaya Doğan ve Muammer (2) ile bulduğu gollerle ilk yarıyı 4-0 önde kapattı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ev sahibi ekip yaptığı değişikliklerinde etkisiyle biraz toparlandı ve rakip kalede goller aradı.

Bu yarıda Manyas atakları karşısında Bandırmaspor defansı biraz bocalasa da Manyasspor  forvetlerinin şansızlıkları ve gol vuruşlarındaki acemiliklerinin de etkisiyle bu atakları başarıyla uzaklaştırmasını bildi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında günün başarılı ismi Muammer ile 1 gol daha bulan Bandırmaspor, Manyasspor karşısında deplasmanda oynamasına rağmen galip gelmesini bildi.(5-0)

Manyassporda öne çıkanlar; Berkan, Kaan, Esat olurken
Bandırmasporda öne çıkanlar ise Muammer,Doğan,Yunus Ege oldu.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli