Bandırmaspor 4-1 Eyüpspor

Bandırmaspor 4-1 Eyüpspor

Bandırmaspor 3-3 lük İstanbul rövanşında, Eyüp`ü hizaya çekti 4-1

 Bandırmaspor  4-1  Eyüpspor

STAT: Bandırma 17 Eylül

HAKEMLER: Serkan Önsal *** Enes Vahit Çavuş *** Mükremin Uzer ***

BANDIRMASPOR: Erhan *** Celal *** Ali *** (Dk.72 Hacı Mustafa **) Timur **** Cenk ***  İsmet ***  Onur ***  Yasin *** Ahmet ** (Dk. 62 Sinan **) Tayfur*** (Dk.68 Lokman **) Serkan ****

Teknik Direktör: Mustafa ÇAPANOĞLU

EYÜPSPOR: Emrehan**(Gökhan**)  Tayfun **  Aytürk **  Muhsin*** (Dk.59 Önder *)  Emrah**  Emre *** Gökhan **  Uğur **(Oğuz**)

Teknik Direktör: Armağan TURHAN

Kırmızı Kartlar: Emrecan (Eyüp)  Onur (Bandırma)

Goller: Dk.2 ve 65  Timur Kosovalı ,  Dk.47 Tayfur Bilgöl, Dk.51. Hakkı İsmet Şimşek (Bandırma) Dk.90 H.İbrahim Pekşen (Eyüp)

Bandırmaspor, 29 Eylül`de İstanbul`da 3-3 berabere kaldığı Eyüpspor`u bugün kendi saha ve seyirci avantajı ile 4-1 yenmeyi başardı.

29 Ekimdeki karşılaşmada Eyüpspor`un başında Mehmet Şansal, Bandırmaspor`un başında ise Hüseyin Yenikan vardı.

4,5 aylık aradan sonra rövanş için Bandırma`da karşılaşan ekiplerde Eyüpspor`un başında Armağan Turhan, Bandırmaspor`un başında ise Mustafa Çapanoğlu bulunuyordu.

Futbol adına son derece güzel bir havada oynanan karşılaşmada Bandırmaspor golü 2.dakikada buldu. İstanbul`daki karşılaşmada da ilk golümüzü kaydeden Timur Kosovalı Bandırmaspor`u öne geçirdiği karşılaşmanın ilk 45 dakikası  bu skorla noktalanırken ,Konuk takımın kalecisi Emrehan gördüğü Kırmızı kartla oyun dışı kalırken yerinen Gökhan görev aldı.

Eyüp`ün 10 kişi kalması Bandırmaspor`un maça olan özgüvenini daha da arttırdı. Nitekim  2. devrenin başlarında oyun hakimiyetini eline geçiren Bandırma ilk karşılaşmamızda 2. golümüzü kaydeden Tayfur Bingöl 47. dakikada bu kez de 2. golümüzü kaydederek büyük bir rahatlama sağladı.

Bandırma spor`da İstanbul serisi şaşmadı ilk 2 golden sonra İstanbul`daki 3. golümüzün sahibi Hakkı İsmet Şimşek sahneye çıktı ve 51. dakikada Bandırmaspor`u 3-0 öne geçirdi.

Bandırmaspor`un farklı galibiyeti elbette bu skorla kalmadı 65 dakikada Timur Kosovalı bir kez daha sahneye çıktı ve kendi adına 2.ci Bandırmaspor adına 4. golümüzü kaydetti.

Karşılaşmanın orta hakemi bitime saniyelerin kaldığı karşılaşmaya 4 dakika ek süre vermesi ardından Bandırma defansı kendi ceza alanı önünde top gezdirirken, Eyüp forveti araya girdi ve 90 dakikada rakip takım tek golüne kavuştu 4-1.

Eyüp taraftarı koltukları kırdı

Bandırmaspor`un 17 Eylül stadyumunda 4-1 yendiği Eyüpspor`un İstanbul`dan gelen 50 kadar taraftarı kale arkasında olay çıkarttı.

Sık aralıklarla sahaya ses bombası atan Eyüp taraftarı bulundukları tribünlerin koltuklarını kırıp Bandırma seyircisi üzerine attı.

Emniyet güçleri bu taşkınlıkları güçlükle zapt ederken, stat arkasına çağrılan konuk taraftar otobüsü, maç bitmeden taraftarlarını alarak kentten ayrıldı.

Emniyet`in bu çabası olası olayları da önlemiş oldu.

 

 

 



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli