Bandırmaspor 2-0 Nazilli Belediyespor

Bandırmaspor 2-0 Nazilli Belediyespor

Bandırmaspor Nazilliye Belediyespor karşısında rahat kazandı 2-0

Bandırmaspor: 2 Nazilli Belediyespor: 0

Stat: 17 Eylül

Hakemler: Erdem İren *** Sedat Etik*** Fettah Yiğit***

Bandırmaspor: Kurtuluş-Erhan-Fırat-Celal-Ali Serin-Timur(Dk.69, Sinan)-Hacı Mustafa-Hakkı İsmet(Dk.77, Lokman)-Ahmet(Dk.69, Onur)-Davut-Tayfur

Nazilli Belediyespor: Sofu-Mehmet(Dk.57, Yahya)-Barış-Tufan-Bora(Dk. Onur)-Oktay-İlker-Mesut-Yusuf-Lider-Caner(Dk.83, Ali)

Goller: Dk.45-66 pen.(Ahmet, Bandırmaspor)

Sarı kartlar: Dk.7 (Hakkı İsmet, Dk. 17 (Davut,), Dk.60 (Erhan, 90 Fırat Bandırmaspor), Dk.78, Yusuf (Nazilli Belediyespor),

Kırmızı kart: Dk.89(Barış, Nazilli Belediyespor)

 Spor Toto 2.Lig. karşılaşmasında Bandırmaspor Nazilli Belediyespor’u 2-0 yendi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gruba dahil olarak Bandırma’da, play-off barajı için mücadele eden Bandırmaspor-Nazilli Belediyespor zorlu bir 90 dakikada karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan önce, vefat eden Bursaspor ve Milli Takım’ın eski futbolcularından Ersel Altıparmak için saygı duruşu yapıldı.

Bandırmaspor, oyuna mutlak bir golü kaçırarak başladı. 2. dakikada Hacı Mustafa’nın ara pasıyla ceza alanına giren Ahmet Kuru, bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşu yan direkten geri geldi. Dönen topta Timur’un sert şutu üstten dışarı gitti.

4. dakikada bu kez Nazilli Belediyespor gole çok yaklaştı. Kaleci Sofu’nun degajında kendi yarı alanından fırlayan Barış, ceza alanına yaklaştığı sırada kalesini terk eden Kurtuluş’un üzerinden topu kaleye gönderdi. Yere vuran top sekerek üst direkten geri geldi.

23. dakikada konuk Nazilli Belediyespor, mutlak bir gol fırsatını daha kullanamadı. Soldan gelişen akında Tufan, bir anda kaleciyle Kurtuluş ile karşı karşıya kaldı. Tufan’ın vuruşu kaleci Kurtuluş’a, ardından yine kendisine çarparak dışarı gitti.

30. dakikada Yusuf’un, kale önünden vuruşunda kaleci Kurtuluş, topu yakaladı.

Bandırmaspor, 45. dakikada golüne kavuştu. Soldan Ali Serin’in ortasında Timur, topu kafayla Ahmet Kuru’nun önüne indirdi. Ahmet Kuru, ceza alanı içinden sol, sert bir vuruşla topu kalecinin sağından ağlara bıraktı: 1-0

İlk yarı bu sonuçla kapandı.

Nazilli Belediyespor, ikinci yarının başında önemli bir gol fırsatını kullanamadı. 47. dakikada Tufan’ın, ceza alanı içinden sert şutu üstten dışarı gitti.

55. dakikada Erhan’dan kaptığı topla ceza alanına giren Mehmet’in sert şutu dışarı çıktı.

66. dakikada Bandırmaspor, ikinci golüne kavuştu. Bordo-beyazlı takımın soldan geliştirdiği akında ceza alanına giren İsmet Hakkı’yı, Nazilli Belediyespor’lu Lider tarafından düşürülünce bordo-beyazlı takımın kazandığı penaltıyı Ahmet Kuru, ağlara gönderdi: 2-0

85. dakikada bir anda Tayfur’un ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Sinan’ın kötü vuruşunu kaleci kornerle önledi.

89. dakikada hakeme şiddetli itiraz eden Nazilli Belediyespor’lu Barış, kırmızı kart gördü.

Maçın, bundan sonraki dakikalarında gol olmayınca Bandırmaspor, maçı 2-0 kazandı.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli