Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Ertekin: ?Çok kritik bir maçı kazandık?

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Ertekin: ?Çok kritik bir maçı kazandık?

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Ertekin: ?Çok kritik bir maçı kazandık?

 

   Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor´un Teknik Sorumlusu İsmail Ertekin, Menemen Belediyespor´u 3-2 yendikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, ?Ço kritik bir maçı kazandık? dedi. Şiddetli rüzgârın futbolu olumsuz etkilediğine dikkat çeken bordo-beyazlı takımın teknik patronu Ertekin, şunları söyledi:

?Maçın hemen başında bir gol yedik. Rüzgârı arkamıza alarak mücadele ettiğimiz ilk yarıda üç gol atmayı başardık. İkinci yarıda rüzgârla birlikte hücum eden rakibimiz bu yarıda bir gol bulunca 90 dakikayı 3-2 üstün bitirdik. Kalemizde ikinci golü görmeden yakaladığımız önemli birkaç gol pozisyonunu değerlendirsek, maçın fişini daha önce de çekebilirdik.  Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Kritik bir maçı kazandığımız için mutluyum. Şimdi, play-off mücadelesinde obsiyon bizim elimize geçti. Bu rahatlık nedeniyle önümüzdeki maçlarda daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum.?

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan İsmail Ertekin, maç kadrosuna alınmayan Hurşut ile ilgili olarak da, ?Hurşut´u, hazır bulmadığım için kadroya almadım. Ancak, önümüzdeki maçlarda hazır olduğunu görürsem, görev verebilirim? dedi. Önder BALIKÇI



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli