Bandırmaspor teknik adamını arıyor.

Bandırmaspor teknik adamını arıyor.

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Elmastaş: "Kulübümüzde çalışmak isteyen 20 dolayında teknik adam var"

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş, "Bandırmaspor´a yakışacak en iyi teknik adamı bulmak amacıyla çaba harcıyoruz" dedi.

Teknik sorumlu İsmail Ertekin´in istifasının ardından bu göreve gelmek için çok sayıda başvurunun yanı sıra kendilerinin de gündeminde çok sayıda ismin bulunduğuna dikkat çeken Elmastaş, şunları söyledi:

"Hâlen Bandırmaspor´da çalışmak isteyen yaklaşık 20 teknik sorumlu var. Hatta bunlar arasında, hâlen çeşitli takımlarda görevli bulunanlar da yer alıyor. Bunlar arasından, Bandırmaspor´un ruhuna en yakın olanı, onlarla ağabey-kardeş ilişkisi kurabilecek en iyisini seçmek amacıyla yönetim kurulu olarak yoğun bir çaba harcıyoruz. Pazar günü, yeni hocamızın, kendi evimizde Giresunspor ile oynayacağımız maçta takımın başında olmasını istiyoruz. Yeni hocamızın göreve başlamasına dek takımımızı, altyapı sorumlumuz Faruk Ahlatlı hazırlayacak."

Pazar günü, Bandırma 17 Eylül Stadı´nda, Giresunspor ile oynanacak olan bazı çok önemsediklerini vurgulayan Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş, "Seyircimizin, bu zorlu maçta birlik ve beraberlik içinde takımıza destek vermelerini bekliyoruz. Bu maçı kazanarak, puan cetvelinde yükselişe geçmek istiyoruz" dedi.  Önder BALIKÇI



  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı