Bandırmaspor taraftarı ile buluştu.

Bandırmaspor taraftarı ile buluştu.

Bandırmaspor tribünlerden tam not aldı.

Bandırmaspor, 2016-2017 futbol sezonunu törenle açtı.

Yeni sezonda PTT 1. Ligi´nde mücadele verecek olan bordo-beyazlı takımın sezon açış törenine CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç´ın yanı sıra kalabalık bir topluluk katıldı.

Törende ilk konuşmayı yapan Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş, geçen yıl verdikleri sözü tutarak Bandırma´ya hem futbol, hem de bayanlar hentbol takımlarında iki kupa kazandırdıklarını vurgularken, şunları söyledi:

?Bu yıl da, PTT 1. Lig´de başarılı olmak istiyoruz. Geçen yıl elde ettiğimiz başarıyı sürdürmek için Bandırma´nın tüm dinamikleri olarak kenetlenmeliyiz. Bu yıl, PTT 1. Ligi´nde kalıcı olmak istiyoruz. Bu yıl, 1. Lig´in güçlü takımlarından biri olacağız. Daha sonraki hedefimiz ise Süper Lig olacak.?

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, geçen yıl elde ettikleri büyük başarının ardından bu yıl da yeni başarılara imza atacaklarına inandığını belirtti. 15 Temmuz´daki darbe girişimini kınayan Mirza, ?Cumhuriyet olmazsa spor da olmaz? dedi. Mirza, Bandırmaspor´un bu yıl 1. Lig´de üst sıralarda yer alacağına inandığını vurguladı.

Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel ve CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça da, 15 Temmuz darbe girişimini kınayarak başladıkları konuşmalarında, Bandırmaspor´un, PTT 1. Ligi´nde başarılı olacağına inandıklarını dile getirdiler.

Konuşmaların ardından teknik kadro ve bordo-beyazlı futbolcular, taraftarlara teker teker tanıtıldılar. Önder BALIKÇI

/resimler/2016-8/7/2215438797522.jpg



  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false