Bandırmaspor Kemal Kılıç´a teslim

Bandırmaspor Kemal Kılıç´a teslim

Bandırmaspor Teknik direktör Kılıç ile bir yıllık sözleşme imzalandı

 /resimler/2015-6/28/0155511465831.jpg

Başkan Erhan Elmastaş:

"Bandırmaspor´un bugüne kadar gösterdiği başarılar azımsanacak gibi değil. Ama daha iyisini yapma gayretiyle hedefimiz yine şampiyonluk."

Teknik Direktör Kemal Kılıç:

"Tarftarların hayallerini kırmamak için takımın bir an önce şampiyon olması gerekiyor."

Bandırmaspor,  geçen sene play-off´larda takımın başında görev yapan Kemal Kılıç ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

/resimler/2015-6/27/2018197632278.jpg

İmza töreninden önce konuşan Bandırmaspor Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Elmastaş, Eski yönetimin rahat bir görev yaptıklarını belirtikleri için tekrar Kemal Kılıç´ı tercih ettiklerini söyledi.  Elmastaş ? Hem takımı hem de ligimizi çok yakından tanıması bizim Kemal Hoca´yı tercih etme sebebimizdi. Ön görüşmede hiçbir sıkıntı çekmeden anlaştığımız Kemal Kılıç´la şimdi de resmi sözleşme imzalayacağız. Bandırmaspor´un bugüne kadar gösterdiği başarılar azımsanacak gibi değil. Ama daha iyisini yapma gayretiyle hedefimiz yine şampiyonluk. Biz yol haritamızı çizdik. Transfer için global bir bütçe belirledik. Bu rakamlar doğrultusunda transferleri gerçekleştireceğiz. ?

/resimler/2015-6/27/2017539037987.jpg

Elmastaş, önümüzdeki  pazartesi gününden itibaren, Sportif Direktör Süleyman Takunyacıoğlu, ve Menajerimiz Serdar Samatyalı ve  transfer komitesi  koordineli olarak çalışıp gitmesinde mahsur olmayan, ama kalması gerekli olan, alınması gereken oyuncularla ilgili teknik çalışmaları tamamlayıp, transfer komitesindeki arkadaşlarımıza bir rapor halinde sunacaklar.

/resimler/2015-6/27/2017150755984.jpg

Kemal Kılıç, başta belediye başkanımız Dursun Mirza olmak üzere Bandırmaspor´un başarısı için böylesine zorlu süreçte ,herkes elini taşın altına koymuş.İnşallah bu imzalar iki taraf için de hayırlı olur. Geçen sezon sonunda Bandırmaspor taraftarlarının şampiyonluğu ne kadar çok istediklerini gördüğüm için hiç düşünmeden Bandırmaspor´un teklifini kabul ettim. Taraftarların pozitif yaklaşımları benim bu kararımda önemli bir rol oynadı.  Onların hayallerini kırmamak için takımın bir an önce şampiyon olması gerekiyor.  Bu yüzden geçiş sürecinde sıkıntılar yaşayabiliriz. Görev yaptığım son 15 sene de 7 şampiyonluk 3 final yaşadım. Dolayısıyla heyecanlı olmayan bir takımda çalışmak ilkelerim arasında değil. Bandırmaspor´un iyi bir takım, yueterli bir takım olduğuna inanıyorum. Mevcut kadronun olumlu takviyeler yapılması halinde gücünü çok fazla yukarı çekeceğine inanıyorum. Diğer takımlardan önemli bir avantajımız var. Yeni gelen transferleri eğer gitmesini istemediğimiz oyuncular üzerine inşa edebilirsek. Diğer takımlardan önemli ölçüde gücümüz artacaktır diye düşünüyorum. Bunu da kulübümüzü çok fazla ekonomik açıdan hırpalamamak adına da transferlerin ekonomik boyutlarına da dikkat edeceğiz. Her şey Bandırma´nın Bordo-Beyazlı kulübün geleceği için olacak. Çok çalışacağız. Alt yapıya da önem vermek zorunda olduklarını dile getiren Kılıç, . ?´Mutlaka alt yapıdan oyuncular çıkarmalıyız. Ben bütün oyuncuları zaten tanıyorum. İzleme komitemiz ile daha olmamış oyuncular bulmalıyız.? dedi.

Konuşmaların ardından, Kemal Kılıç ile bir yıllık sözleşme imzalandı. Basın önünde yapılan imza törenine, Yönetim kuruluda katıldı.

/resimler/2015-6/27/2016328255214.jpg



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false