Bandırmaspor genel kurulu yarın

Bandırmaspor genel kurulu yarın

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Elmastaş: ?Kesinlikle aday değilim?

Bandırmaspor Kulübü genel kurulu yarın yapılacak. Genel kurul, Barış Manço Kültür Merkezi salonunda, saat 12.00´de gerçekleşecek. Çok yaklaşan transfer dönemi nedeniyle ilk genel kurulda çoğunluğun sağlanması amacıyla yoğun çalışmalar yapılıyor. Bandırmaspor´un, oy kullanma hakkı bulunan 264 üyesi bulunuyor.

ELMASTAŞ: ?KESİNLİKLE ADAY DEĞİLİM?

Hâlen Bandırmaspor Kulübü başkanlığı koltuğunda oturan Erhan Elmastaş, yarın yapılacak genel kurulda kesinlikle aday olmayacağını bir kez daha yineledi. Bu görevde olduğu süre içinde maddi-manevi her çeşit özveriyi göstermesine karşın bir grup taraftarın, kendisine yönelik tepkilerini hak etmediğine inandığını belirten Elmastaş, ?Bu görev sırasında sağlığımı bile tehlikeye attım. Beni istemeyen bir taraftarın olduğu yerde görev almam düşünülemez? dedi.

Öte yandan, Bandırma Belediye Başkanı ve Bandırmaspor Kulübü onursal başkanı Dursun Mirza´nın, bordo-beyazlı kulübün yeni bir yönetime kavuşması adına çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Mirza´nın, başkanlık ve yönetim kurulu üyeliği için çeşitli kişilerle görüştüğü haber alındı.  Önder BALIKÇI



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli