BandırmAşk

BandırmAşk

İlginç evlilik teklifi.

 

 Duyulabilecek en güzel sözdür, sevdiğinin dudaklarından çıkan bir ``EVET``.

Mutlu geleceğin sözlü imzasıdır, hemen verilmez o cevap süslenir, özelleştirilir içine duygu yüklenir, sevgi ve süpriz eklenir işte bu özel anın yaşandığı farklı evlilik tekliflerine bir yenisi Bandırma`da yaşandı.

06.10.2012 de Bandırma`da tanışan Buket ve Cüneyt çifti bu ilişkilerini evliliğe taşıma yolundaki kararlarını ilginç bir yöntemle aldılar.

Evlilik teklifinin özel olması için son derece değişik bir seneryo hazırlayan Cüneyt Bandırma nikah salonu yanındaki 20 metrekarelik dijital ekranda süpriz bir evlilik teklifi filmi hazırlayıp karşısına aldığı sevgilisi Buket`e izletti.

Bandırma`nın reklam uzmanı ProAjans tarafından hazırlanan dijital ekran ``Evlilik teklifi filmi`` yayınlamaya başladığında yaşanan sürpriz görülmeye değerdi.

Balıkesir`de, görev yapan Cüneyt`in bir yıl önce tanıştıkları Bandırma Cumhuriyet alanındaki sürpriz evlilik teklifi sadece Karacabey Devlet hastanesinde hemşire olarak görev yapan sevgilisi Buket`i değil kendilerini hayranlıkla izleyen yüzlerce Bandırmalıyı da heyecanlandırdı.

Cumhuriyet alanındaki sıra dışı evlenme teklifini bir film şeridi gibi izleyen Bandırma`lılar zaman zaman genç çifti alkışlayarak mutluluklarına tempo katarken, Dev  Ekranında yayınlanan evlilik teklifi, Cüneyt`in bir buket çiçek ve elinde tuttuğu tek taş, söz alyansı armağan ettiği sevgilisinden gelen ``Eveeettt`` cevabı, genç çift`e, mutluluk denizinde yelken açtırdı.

Olay evlilik teklifi ve çevre tepkisini çift kamera ile dakika dakika görüntüleyen Bandırma Manşet, ProAjans görsel aksiyon hizmetleri Bandırma`da ilk kez yayınlanan sıra dışı Medyatik evlenme teklifi ile genç çift`in mutluluklarına katkı veren, Bandırma Manşet ve Pro Ajans görsel hizmetleri olarak Cüneyt ve Buket`e, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: İlginç evlilik teklifi
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı