BANDIRMALI SANATÇIDAN BOMBA ESER

BANDIRMALI SANATÇIDAN BOMBA ESER

Serhat Filiz´in ölümsüz eseri TUNGA yakında çıkıyor.

 

Bandırmalı Çılgın Çizer Serhat Filiz´den bomba gibi yep yeni bir eser "Tunga" yakında çıkıyor.

/resimler/2016-5/20/1045534882679.jpg

Fantastik çocuk kitapları alanında resimli roman ve kitap yazarı Bandırmalı Serhat Filiz son romanı Tunga, bilinmeyen bir çağda, bilinmeyen bir zamanı anlattı.

Tunga, isimli eserde Türklerin, İslamiyet´le tanışmasından önceki dönemde geçiyor. Küçük bir çocuk ve arkadaşlarının, Oba´larını çevreleyen bir tehlikeyle mücadelesini anlatan romanda, şamanik öğeler ve Öntürk´lerin izlerine taşıyor.

Serhat Filiz eseri Tunga´da, kişinin kendi elleriyle besleyerek büyüttüğü, sonra da yönetmekte sıkıntı çekerek kaosa dönüşen korkularını, nasıl yönetebileceğini anlatıyor.

Tunga, korku ve panik yönetimini öğretmeyi amaçlayan bir öykü yaratan Serhat Filiz, Romanda, doğaya ve hayvanlara karşı "istendik davranış değişikliği" oluşturmayı hedefleyen bölümlere de yer vermiş.

Umudun, ne olursa olsun insanı besleyen en büyük güdü olduğunun altına çizen romanda, çocuklara umutsuzluk, vazgeçmek, boş vermek gibi öğelerin insan hayatında ne gibi olumsuzlara yol açtığı anlatılıyor.

Evrende umuda inananların sadece kendi kalsa bile, umudunu yitirmeden, kendi umudun başkalarının umudunu ateşlemek için kıvılcım olacağını anlatan Tunga çocukların çok sevip beğeni ile kendine yol arkadaşı edeceği bir eser olarak piyasaya çıkıyor.

Yazar-Çizer Serhat Filiz, Tunga ile buluştuğu çocuk dünyasında, bir birini takip eden yeni eserleri ile ilerleyen yıllarda da çocuk yüreklerin ayrılmaz parçası olmayı sürdürecek.

İstanbul-Moda´da çalışmalarına devam eden Bandırmalı yazar-çizer Serhat Filiz´in 2016 sonbaharında ?1988? adındaki yetişkinlere yönelik kitabı çıkacak. www.serhatfiliz.com

 



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli