Bandırmalı ER Şırnak´taki patlamada ağır yaralandı.

Bandırmalı ER Şırnak´taki patlamada ağır yaralandı.

Şırnak´ta vatani görevini yapan Bandırmalı Er Oytu Uras Genel GATA da ameliyata alındı.

16 Kasım Cuma dün Şırnak-Uludere´deki askeri birlikte eğitim sırasında Mühimmat patlaması sonucu Kahraman Maraş´lı er Cemil Kaçmaz´ın şehit olması biri ağır olmak üzere 4 er´in yaralanması ile sonuçlanan müessif olay´da ağır yaralanan Er Oytu Uras Genel´in Bandırma´lı olduğu öğrenildi.

Kara haber Bandırma´ya dün akşam saatlerinde geldi.

Garnizon Komutanı Hv.Plt.Alb.Selahattin Akalp Emniyet Müdürü Soner Duran, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jan.Yzb. Mahir Mavi üzücü haber´in ardından Er Oytu Ural Genel´in ikamet ettiği Kayacık Toki konutları öncesi Mahalle Muhtarlığında gerçekleştirdikleri istişare toplantısında, Er Oytu Uras Genel´in henüs GATA ya intikali yapılmadığı için ailesine haber vermek zamana bırakıldı.

Akşam saat 02.oo sularında Er Oytu Uras Genel´i GATA ya getiren Halikopter´in Ankara´ya ulaştığı haberi geldi.

Bağfaş idari personellerinden Merhum Turgut Genel´in terhisine 4,5 ay kalan oğlu Er Oytu Uras Genel´in GATA da ameliyata alınması ve yakınlarının Ankara´ya ulaştırılması ardından tüm Bandırma müessif olayda ağır yaralanması ardından GATA da ameliyata alınan Er Oytu Uras Genel için dua etmeye başladı.

/resimler/2018-11/17/1856590102300.jpg

Oytu Uras Genel kimdir?

Bağfaş idari personellerinden Merhum Turgut & Nükhet Genel çiftinin 3 evladından birisi olan Er Oytu Uras Genel Saarçiler caddesinde "Tostçu Demir", Sevgi yolu girişinde Magaza "Frog" da çalışarak yüksek eğitimini sürdürürken, eğitimine ara verip vatani görevini tamamlamak üzere Askere gitme kararı almış, Er olarak katıldığı Samsun Özel Harekat birliğindeki hazırlık dönemi ardından usta birliği için Şırnak-Uludere´deki askeri birliğinde görevlendirilmişti.



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli