Bandırma-İstanbul seferi başlıyor

Bandırma-İstanbul seferi başlıyor

Bandırma-İstanbul seferini yapacak Deniz Uçakları için iskelede peron yeri bakıldı.

Bandırma-İstanbul seferini yapacak deniz Uçakları için liman`da peron yeri bakıldı. Bursa`nın Gemlik ilçesi ile İstanbul-Haliç`te bulunan Balat peronuna seferleri devam eden Burulaş`ın üst düzey yetkilileri bugün Bandırma`ya gelerek liman içinde peron yeri aradı.

Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı, Meclis Başkanı Bahadır Çemberci ve bazı meclis üyeleri yanı sıra Liman işletme müdürlüğünün hazır bulunduğu yer tespiti çalışmasında önemli aşama kaydedildi.

Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy 18 kişilik deniz uçaklarının 5 dakikası İstanbul semalarında seyir olmak üzere toplam 35 dakikada Bandırma-İstanbul arasını kat edecek uçakların takribi bilet ücretinin 150 tl dolayında olması düşünülüyor.

Bursa`dan gelen Burulaş yetkilileri ile Geçlik`ten gelen Deniz Uçağı ilk denemesinde son derece başarılı ve rahat bir iniş gerçekleştirdi.

Uşağın liman içi kalkışı ise  o denli rahat oldu. Feribot iskelesine yakın bir bölgeye yüzerek gelen Deniz Uçağı buradan rotasını mendirek ucundaki kırmızı fenere yönelterek hızlandı ve fenere 150 mt kala havalandı.

Deniz Uçağı geldiği Bandırma`da Aşk köprüsü önünde açığa demirledi. Yaklaşık 2 saatlik Bandırma durağında vatandaşlar sürekli resim ve video çekerek Deniz uşağını anılarına yükledi.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı