Bandırma’dan Afrika’ya uzanan yardım eli

Bandırma’dan Afrika’ya uzanan yardım eli

Onyedi Eylül Üniversitesi, hemşirelik bölümü öğrencisi, Fildişi Sahili’nden Songuıda Coulıbaly, Afrika’daki çocuklar için “Yardım Gala Yemeği” düzenliyor.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, hemşirelik bölümü birinci sınıf öğrencisi, Fildişi Sahili’nden Songuıda Coulıbaly önderliğinde, Afrika’daki çocuklar için “Yardım Gala Yemeği” düzenlenecek.

31 Aralık 2021 akşamı, Livatya’daki Park Düğün Salonu’nda gerçekleşecek “Yardım Gala Yemeği” hakkında bilgi veren Coulıbaly, şunları söyledi:

“Afrika’daki çocuklar açlıkla boğuşuyor ve yardıma ihtiyaçları var. Onlara destek için dört arkadaşımla birlikte ‘Afrika Beyaz Parti’ ismi altında ‘Yardım Gala Yemeği’ organize ettik. 250 adet bilet bastırdık. Biletleri öğrencilere 100 lira, diğer vatandaşlar için 150 liradan satıyoruz. Bandırmalılardan, Afrikalı çocuklar için düzenleyeceğimiz yardım gecesine bilet alarak destek vermelerini bekliyoruz.”

Henüz 10 bilet satabildiklerine işaret eden Coulıbaly, defile, dans, karaoke, eğlence, müzik ve havai fişek etkinliklerinin gerçekleştirileceği geceye bilet almak isteyenlerin (0532)693 88 37 ve (0552)629 57 40 numaralı telefonları arayabileceklerini belirtti.

Geceye sponsor olan kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür eden Coulıbaly, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde eğitim-öğretim gören 2500 dolayındaki yabancı öğrenciden 25’inin Fildişi Sahili’nden olduğunu sözlerine ekledi.  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Bandırma’ Afrika’ uzanan yardım
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı