Bandırma´dan mezun olmuştu.

Bandırma´dan mezun olmuştu.

AN kara´daki bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerden 3 aylık evli Fatma Berna Atmaca, Bandırma´dan mezun olmuştu.

 

  AN kara´da meydana gelen hain bombalı saldırı sonrası siz perdesinin aralanması yavaş yavaş aralanırken, Bandırma´da yüksek tahsilini tamamlayarak mezun olması ardından Banka personeli olarak çalışan ve 3 aylık evli olan Fatma Berna Atmaca´nın kısa yaşam hikâyesi yürekleri burktu.

Fatma Berna Atmaca´nın bombalı saldırıda yaşamını kaybettiğini ilk Belediye Başkanı Dursun Mirza açıkladı.

Başkan Mirza, Bansiad toplantısındaki konuşmasına terörü lanetleyerek başlamış, Bandırma´dan hayatını kaybedenlerin sadece Astsubay Mehmet Kutlu değil, yüksek tahsilini Bandırma´da tamamlayıp ve bu süre içinde Belediye konuk evini kullanan Fatma Berna Atmaca´nın da hayatını kaybetmiş olduğunu açıklamıştı.

Başkan Mirza, Saldırıda hayatını kaybeden Berna´nın yine AN kara´daki bombalı GAR saldırısı ardından Facebook´taki profilini siyah bıraktığını anlattı.

Terör saldırısı sonrası DNA testi ile kimlikleri saptanan şehitler bir bir ailelerine teslim edilirken, Geleceğini Bandırma´da şekillendiren Fatma Berna Atmaca´nın hayat hikâyesi duyanların yüreğini parçaladı.

İşte ajanslara düşen Fatma Berna Atmaca´nın yaşam hikâyesi.

        Terör Saldırısı 3 Aylık Evliliği Sona Erdirdi

Adli tıptan çıkan cenaze araçları Ankara´daki terör saldırısında hayatını kaybeden Fatma Berna Atmaca´nın annesi Anne Hatice Atmaca´nın konuşması Ankara´daki terör saldırısı Terör saldırısı henüz 3 aylık bir evliliği de sona erdirdi Ankara´daki terör saldırısında hayatını kaybeden Fatma Berna Atmaca´nın henüz 3 ay önce dünya evine girdiği öğrenildi.

Grup Başkanlığı bahçesinde 26 yaşındaki Atmaca´nın cenazesini almak için bekleyen akrabası Mustafa Atmaca, gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 aylık bir ailenin terör kurbanı olduğunu söyledi.

Berna Atmaca´nın yeğeniyle evlendiğini ifade eden Atmaca, "Yaklaşık 3 ay önce dünya evine girmişlerdi. Kendisi Deniz Kuvvetleri Komutanlığının içerisindeki bir banka şubesinde memur olarak çalışıyordu. Önceden İstanbul´da yaşıyorlardı ve tayini buraya çıkınca 1,5 ay önce Ankara´ya taşındılar" dedi.

Servisle evine gitmeye çalıştığı sırada meydana gelen patlamada hayatını kaybeden gelinlerinin, yeğeniyle birbirlerini severek evlendiklerini belirten Mustafa Atmaca, "Kahramanmaraş´tan gelen annesinden kan örneği aldılar. Şu an bekliyoruz. Ecel buraya çekmiş" ifadeleriyle yaşadıkları acıyı anlattı.

Güçlükle ayakta duran anne Hatice Atmaca ise kızının yeni evlendiğini ifade ederek, "Kelimelerin bittiği yerdeyim, diyecek hiçbir şey bulamıyorum" diye konuştu.

Anne Atmaca´yı yakınları teselli etti.



Anahtar Kelimeler: Bandırma mezun olmuştu
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı