Bandırma’da stand-up gösterisi

Bandırma’da stand-up gösterisi

Bandırma’da, stand-up gösterisi gerçekleşti.

Bandırma’da, stand-up gösterisi gerçekleşti.

Barış Manço Kültür Merkezi’ndeki gösteriyi izleyenlere Manyas Haydar Köyü doğan Murat Şamil Şen, ücretsiz olarak sundu.

Murat Şamil Şen Kimdir?;

Bugüne kadar sahip olduğu kariyeri için; “iki ayrı kariyere sahip olmam; "Benim hayatımdaki en önemli şanslarımdan olup,  ilki üst düzey profesyonel sporculuk ve üst düzey yöneticilik kariyerlerine sahip olmamdır." diyerek ifade etmektedir.

 İlk profesyonel hayatı, Ankara’da Yenişehirspor kulübünde, profesyonel basketbolculuk ile başladı. 87 defa milli takımlarda ve Türkiye’de:  Güney Sanayi, Kayseri Emniyet,  Fenerbahçe, Beşiktaş, Eczacıbaşı kulüplerinde, BAE Dubai'  de Saharja Sedena' da, Almanya' da: Post Ludwigshafen, Post Mannheim ve Sandhausen kulüplerinde oynadı.  Sonrasında İş hayatına direk Genel Müdür olarak Dubai'de Aseemas General Trading şirketinde başlamasını da "Hayatımda İkinci önemli şansım" diye ifade etmiştir.

BAE, Dubai sonrasında... Almanya'da Kadir Textile ve Lescon Gmbh da Genel Müdürlükler yaptıktan sonra, Türkiye'de basta Vakko ve Sarar gibi önemli markalar olmak üzere, Genel müdürlük seviyesine kadar uzanan üst düzey yöneticilikler yaptı. 

Bu önemli deneyimleri sonrasında iki ayrı alanda: Spor ve İş dünyasında Kurumsal Danışmanlık ve Eğitim hizmetleri vererek, Yurtiçi ve Yurtdışı pazarlarına vakıf olarak, genel bir yönetim ve iş geliştirme tecrübesini kurumlara hizmet olarak aktararak markalaştı. Tecrübelerini aktarımı için eğitim çalışmalarına çok önem vererek: Başta "Motivasyonun Mucizesi İçimizde" olmak üzere "Koçluk, Yöneticilik ve Liderlik" , "Hedeflerle yönetmek" , "Pazarlama ve Satış" eğitimlerinde verdiği hizmetlerle Gelişim hizmetleri sunmaya devam ediyor. 

14. Kariyer Günlerinde iş adamı, üst düzey yönetici olarak konuk oldu. Kariyer Günlerinde eğitimi stand-up formatında sundu ve bu anlamda yeni bir model oluşturarak; gençlerle önemli bir iletişim sağladı.

 Eğitim hizmetler için “ Eğitim, tecrübe paylaşımı, benim için önemli bir misyon olarak önemsediğim en önemli çalışmalarımdır”  diye ifade etmektedir.

Sportif alandaki kariyer ve tecrübeleri birikimi ile “4 Yönlü Dinamik Atletik- Mental-Fiziki-Teknik Gelişim Antrenman Sistemi”  programını dizaynederek,  ekibi ile birlikte. Beynimizi, nöronları kullandırtarak yeteneklere önemli bir kişisel gelişim ve kariyer katkısı sağlamakta olan “ Dynamic Athletic Performance by 4Way “  antrenman ve kişisel gelişim programının yatırımcısı olarak özellikle Türk spotuna hizmet etmeye devam etmektedir. 

 Bu projeyi desteklemek için kripto para sektörüne, Talttoken yatırımı ile girerek. Dünyadaki birçok yetenek için yatırım ve markalaşma umudu olmuştur. 

“SEN VARSAN,  BU HAYAT SENİN” sözüyle MURAT ŞAMİL ŞEN hayatı yaşamakta ve yaşanmasını tavsiye etmektedir.



Anahtar Kelimeler: Bandırma’ stand- gösterisi
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı