Bandırma’da ilk kez Canva eğitimi yapılacak

Bandırma’da ilk kez Canva eğitimi yapılacak

Bandırma’da ilk kez düzenlenen eğitim programında Canva tasarım programı anlatılacak.

Bandırma’da ilk kez düzenlenen eğitim programında Canva tasarım programı anlatılacak.

Piyasaya çıkışı ve geliştirmeleriyle tüm dünyada tasarım anlayışına yeni bir boyut kazandıran Canva tasarım programının eğitimi 23-24 Eylül’de Bandırma Grand Asya Hotel’de gerçekleştirilecek.

Kursu, uzun yıllar Bandırma Belediyesi’nde görev yapan ve Bandırma’nın marka tasarımlarına imza atan, Bandırma’nın çeşitli noktalarında duvarlara yapılan resimlerin ve tasarımların da sahibi olan Tasarımcı, Fotoğrafçı ve Eğitmen Zerrin Doğan yapacak.

Canva artık temel programlar arasına girdi

Kurs ile ilgili bilgi veren Zerrin Doğan; “Uzun zamandır Bandırma’dan bu konu hakkında talep geliyordu. Şu an İzmir’de yaşıyoruz ama Bandırma ile bağımız devam ediyor. Gelen talep üzerine bu eğitim programını Bandırma’ya taşımak istedik” dedi. Doğan; “Şu anda bu eğitimi görev yaptığım Çiğli Belediyesi’nde Kadın ve Aile Müdürlüğü bünyesinde de veriyorum. İlgi çok yoğun hatta yeni kurs duyurusu yayınladıktan 10 dakika sonra kontenjan doldu” dedi.

Canva’nın artık Word, Excel gibi temel programlar arasında olduğunu belirten Zerrin Doğan, “Dijitalleşmenin ve içerik üretmenin önem kazandığı günümüzde görsel içerik üreticiliği bir ihtiyaç haline geldi. Canva kullanıcı dostu ve güçlü bilgisayar donanıma ihtiyaç duymayan yapısıyla tüm dünyada her gün daha fazla insanın tasarım dünyası ile tanışmasını ve içerik üretmesini sağlıyor” diye konuştu.

Kursa tasarıma ilgi duyanlar katılabilir

Kursa tasarıma ilgi duyan, iş insanları, kurumsa yöneticiler ve çalışanlar, öğretmenler, öğrenciler, bireysel markasını ve işletmesini internette daha geniş kitlelere ulaştırmak isteyenler, siyasi partiler veya sivil toplum örgütlerinde görev alanlar, kendini geliştirmek isteyen, tasarıma ilgi duyan herkesin katılabileceği belirtildi.

Kursa kayıt ve detaylı bilgi için www.zerrindgn.club adresinden kayıt yapılabileceği belirtildi.



Ergin özbek
20.09.2023 12:01:44
Tasarım ile hobi olarak ilgiliyim. Fizik öüretmeniyim seminerinize katılmak istiyorum.

Anahtar Kelimeler: Bandırma’ Canva eğitimi yapılacak
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı