Bandırma'da hizmet yoğunluğu

Bandırma

Kentin dört bir yanından devam eden mevsim çalışmaları durmaksızın devam ediyor.

Günaydın Mahallesinde başlayan büyük dönüşüm devam ediyor. Hal Caddesi ve 2. Okul Sokakta süren parke yenileme çalışmaları halkın büyük beğenisini topluyor. Günaydın Mahallesindeki çalışmalar kısa sürede tamamlanacak  bu değişim şehrin tamamına yansıyacak.

İhsaniye Mahallesinde bulunan 713. Sokakta yapacak asfaltlama çalışması için ön hazırlıklar ve incelemeler bitmek üzere.

Bandırma Küçük Sanayi Sitesi esnafının yaklaşık 20 yıldır en büyük talebi olan dalçık tamamlandı ve trafiği rahatlatan farkıyla esnaflardan da büyük beğeni aldı. Şimdi sırada Küçük Sanayi Sitesi içinde planlanan  asfalt çalışmasına sıra geldi.

Kemal Özal Caddemizde başlanan yol yapım çalışmalarında yayalara büyük kolaylık sağlayacak kaldırım çalışmalarında sona gelindi. Biter bitmez yapacak asfalt çalışmasıyla Kemal Özal Caddesi, şehrin en güzel caddelerinden birisi olacak.

Paşakonak Mahallesinde bulunan Kemal Pireci Ortaokulu civarında başlayan parke, yol ve kaldırım çalışmasında da sona gelindi.

Doğru planlama, doğru zamanlama ve doğru çalışma ile Bandırmanın dört bir yanında tüm cadde ve sokaklar güzelleştiriliyor.



Anahtar Kelimeler: Bandırma' hizmet yoğunluğu
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı