Bandırma'da buluştular

Bandırma

CHP'li Belediye başkanlarını bir araya getiren buluşma Bandırma'da gerçekleşti.

Bandırma Belediyesi ev sahipliğinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın’ın başkanlığında CHP ve İYİ parti belediyeleri bir araya geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ortak işbirliği için Balıkesir’de yapalacak projeler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantı verimli geçti.

Balıkesir’i geleceğe taşıyacak projelerin planlandığı çağdaş, kalkınan kentler için ilk adımların attıldığı ve CHP Parti Meclisi üyesi Gökhan Günaydın'ın da hazır bulunduğu Bandırma buluşmasına konuk olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Danışmanı Yiğit Duman, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin vizyonunu aktardığı toplantıda, Balıkesir Millet ittifakı belediyelerinin yapacağı ortak projelerimizin temeli atıldı.

Eşgüdüm toplantısına İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Aslan, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın, Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam, Erdek Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı, Burhaniye Belediye Başkanı temsilen Murat Yazgan, Susurluk Belediye Başkanını temsilen Ömer Öztürk’ün katıldığı toplantı Millet İttifakı iş birliğinde geleceğe olan umutlar inşa edildi.  



Anahtar Kelimeler: Bandırma' buluştular
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı