Bandırma'da Bayram kutlamaları

Bandırma

Bandırma’daki kent bayramlaşmasına çok kalabalık bir topluluk katıldı. Nikah salonundaki genel Bayramlaşma Şehitlikte devam etti.

Bandırma’daki kent bayramlaşmasına çok kalabalık bir topluluk katıldı. Nikah salonundaki genel Bayramlaşma Şehitlikte devam etti.

Belediye nikah salonunda gerçekleşen bayramlaşmaya Kaymakam Engin Aksakal, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Levent Eğren, Belediye Başkanı Dursun Mirza, İlçe Millî Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, İlçe Emniyet Müdürü Mesut Demirdaş, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Tunç, Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Can Ata Tan, eski Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşmada ilk konuşmayı yapan Belediye Başkanı Dursun Mirza, şunları söyledi:

“Bandırma, cıvıl cıvıl yaşayan, her açıdan potansiyeli bulunan bir kent. Bugün, burada yoğun bir topluluğu görmekten mutluyum. Bayramlar, küskünlükleri giderildiği sevgi günleridir. Ailelerin buluştuğu günlerdir. Biz de bugün, burada Bandırma ailesi olarak bir aradayız. Artık seçim dönemi bitti, hizmet dönemi başladı. Sayın Kaymakamımız ve diğer kuruluşlarımızla el ele vererek, Bandırmayı daha güzel günlere taşımaya çalışacağız. Artık siyaset bitti, şimdi Bandırma için dayanışma zamanı. Hiçbir ayırım yapmadan, herkesle dayanışma içinde hizmet vereceğiz. Hepinizin bayramın kutluyorum.”

Ardından konuşan Bandırma 6. Ana Jet Üssü ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral de Bandırmalıların bayramını kutladı.

Kaymakam Engin Aksakal da konuşmasında şu duygu ve düşüncelere yer verdi:

“Yardımlaşma ve dayanışma, rahmet ve bereket ayı Ramazan’ı geride bıraktık. Toplumsal yaşamda yardımlaşma, dayanışma, birbirini anlama, hoşgörü, sevgi ve saygı çok önemlidir. Bugün de burada kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile birlikteyiz. Bayramlar bizim millî, manevi değerlerimizdir. Hepinizin bayramını kutluyorum.”



Anahtar Kelimeler: Bandırma' Bayram kutlamaları
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı