Bandırma'da 30 Ağustos Zafer Bayramı

Bandırma

Kaymakam Engin Aksakal Makamda kutlamaları kabul etti. Tören geçit merasimi ile sona erdi.

30 Ağustos Zafer Bayramının 101 yıl kutlamaları yurdun dört bir tarafından coşku ile kutlanırken Bandırma'da ilçe Kaymakamı Engin Aksakal makamda kutlamaları kabul etti.

Kaymakamlık Zafer Bayramı kutlamaları kabul programı ardından törenlerin devamı için Cumhuriyet alanına inildi.

Cumhuriyet alanında Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin anıta sunulması, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ardından Cumhuriyet caddesinde hazırlanan geçit töreni programına geçildi.

Geçit töreni alanında Kaymakam Engin Aksakal, 6. Ana Jet Üs Komutanlığı’na Hava Pilot Tuğgeneral Levent Eğren, Belediye Başkanı Tolga Tosun halkın bayramını kutladı.

Hv. Binbaşı Beyazıt'ın  günün önemini içeren bir konuşması ardından 3 öğrenci şiirlerini okudu, Şeref tribünü önünde gerçekleştirilen folklor gösterisi büyük alkışla karşılık bulurken, Geçit töreninde Askeri kıta, Gaziler, okul temsil grupları, garnizon komutanlığı, Emniyet ve Belediye araçları gösteri amaçlı törene renk katıp alkış topladılar.

Bandırma'daki 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri elbette bunlarla sınırlı kalmadı. Akşam saat 20.00 de büyük bir kalabalığın katıldığı fener alayı Miğros kavşağından Cumhuriyet alanına indi.

Etykinliklere katılan vatandaşlar daha sonra Bayram coşkusunu gecinin solisti Betül Demir'in sahne aldığı Cumhuriyet alanında coşkulu bir akşam geçirdiler.



Anahtar Kelimeler: Bandırma' Ağustos Zafer Bayramı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı