Bandırma Yem, yeşil

Bandırma Yem, yeşil

Bandırma kent girişi bulvarları yeşillendirme programı hedefine ulaştı.

MİRZA, PARK BAHÇE ÇALIŞMALARINI İNLECELEDİ.

Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, Bandırma Belediyesi Park Bahçeleri Müdürlüğü tarafından kent genelinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde takip etti.

Mirza, kent girişinde son aşamaya gelen ve Ticaret Lisesi önünde ise tamamlanan orta refüj ve kavşak düzenlemelerini inceledi. 

Başkan Yardımcısı Mirza, çalışmalar hakkında şu açıklamalarda bulundu: “Belediyemize bağlı ekiplerimiz kent girişinde yer alan orta refüjlerde çalışmalarını son aşama getirdi. Eski Gross dediğimiz Happy Center önünde yer alan kavşakta ekiplerimiz çimlendirme çalışmalarını tamamladı. Ancak son olarak 600 evler mahallesi tarafında kalan bölümde çimlendirme çalışmalarımız devam ediyor. buradaki çalışmalarımızın ardından Park-Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Sahil Bandında çimlendirme çalışmalarına başlayacak. Kısacası Belediyemiz kentimizin daha güzel bir görünüme kavuşması amacıyla var gücüyle çalışmalarını sürdürüyor” dedi. 



Alper Koyuncu
19.07.2013 10:26:36
Sayın yetkililer 600 evlerin ışıklı kavşağa ihtiyacı var, bursa tarafından gelirken karşı tarafa (banvit spor salonu)giriş yok. Mahalle demir kafes içinde hangi memleket böyle. Balıkesir sistemini yapmak çok mu zor. 70 km yeşil dalgalı ışıklı kavşak.

  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false