Bandırma Ticaret Odası üyeleri, UNİCERA Fuarı'na gidecek

Bandırma Ticaret Odası üyeleri, UNİCERA Fuarı

23. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı'na, inşaat ve yapı malzemeleri alanda faaliyet gösteren firma temsilcileri ile bir günlük ziyaret.



Bandırma
Ticaret Odası, İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi'nde, 27 Şubat-3 Mart 2013 tarihleri arasında düzenlenecek UNİCERA 23. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı'na, inşaat ve yapı malzemeleri alanda faaliyet gösteren firma temsilcileri ile bir günlük ziyaret yapacak.

TÜYAP tarafından, Türkiye Seramik Federasyonu ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği işbirliği ile gerçekleştirilen UNİCERA Uluslararası Seramik Banyo Fuarı'nda fayans ve seramikler, mermer, doğal taş, cam mozaik, vitrifiye ürünleri, havuz, sauna ve jakuzilerin yanı sıra banyo ve mutfak mobilyaları, banyo aksesuarları ve armatürler yer alacak.


İnşaat ve yapı sektöründe faaliyet gösteren Ticaret Odası üyesi Bandırmalı firma temsilcileri, 19 ülkeden, 272 firma ve firma temsilcisinin katılacağı, 65 binin üzerinde ziyaretçinin beklendiği fuarı, Bandırma Ticaret Odası organizasyonu ile 2 Mart 2013 Cumartesi günü ziyaret edecek.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli