Bandırma Tarımında Claas farkı

Bandırma Tarımında Claas farkı

Beyaz tarım Bandırma ya Enka`nın Distribütör olduğu Claas Biçerdöver ve Traktörleri bayii açtı






Beyaz tarım Bandırma ya Enka`nın Distribütör olduğu Claas Biçerdöver ve Traktörleri bayii açtı.


Bandırma da tarım çevresinin yakından tanıdığı Biçerdöver ustalarından Cevat Akbaş ile Dizel Pompa ustalarından Ali Alper`in kurdukları ``Beyaz tarım`` görkemli açılış töreni ile sektöre yeni bir soluk getirdi.


Eski adı zahireciler  sitesi olarak bilinen Gross merkez şube ile Shell Bilgin petrol arasında ana karayola paralel depoların çağdaş bir dizayn ile Show Room`a dönüştürüldüğü Yeni sanayi sitesi numara 23 te bugün yapılan törende ``Beyaz tarım`` hizmete girdi.

Tarım kesiminden büyük katılımın olduğu töreninde, Beyaz Tarım Claas Biçerdöver ve Traktör bayii`nin  açılış kurdelasını kesen Claas
Distribütör Anka Yönetim kurulu üyesi Orhan Önel, Global dünyada yaşamsal ritmin sürmesi için devamı gerekli olan tek çabanın Tarımsal istihsal olduğunu vurgulayarak, Bu anlamda geliştirdikleri çalışmalarını Claas markası ile taçlandırdıklarını, Çok eskiden tanıdıkları Cevat Akbaş ve Ali Alper`in kuruluşu Beyaz tarım aracılığı ile Claas Biçerdöver ve Traktörlerini Bandırma piyasasına sokmaktan mutlu oldukalrını söyledi.

Daha sonra Beyaz Tarım Şhow Rooam`da yer alan tarımsal ekipmanlar davetliler datafından yakından incelendi, Teknik donanım hakkında bilgi ınformasyonu sağlandı.

Beyaz tarım kurucuları Ali Alper ile Cevat Akbaş ise gelinen noktada verdikleri hizmet ile bugüne kadar Bandırma ve bölgesinde önemli karıyer sahibi olmanın referansı ve hizmet kalitesindeki standart`ın yükset tutulması nedeni ile bundan böyle Claas ailesi ile yakın temas içersinde olup marka yenilemesi yapacak tüm dost ve müşterilerine ayağında servis hizmeti sözü verdiler.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false