Bandırma Sağlıkta İlkleri Yaşamaya Devam Ediyor.

Bandırma Sağlıkta İlkleri Yaşamaya Devam Ediyor.

Türkiye genelinde az sayıda ilde gerçekleştirilen alt ve üst çenedeki muhtelif kemik kırıkları ameliyatı, Bandırma Devlet Hastanesin'de ilk defa gerçekleştirildi

Türkiye genelinde az sayıda ilde gerçekleştirilen alt ve üst çenedeki muhtelif kemik kırıkları ameliyatı,  Bandırma Devlet Hastanesin’de ilk defa gerçekleştirildi

18.08.2014 tarihinde Trafik kazası bağlı “Alt ve üst çenede kırık” nedeniyle Hastanemiz Acil Servisine müracaat eden 1949 Doğumlu Mustafa YAĞDI isimli hastaya, ilçemizde ilk defa başarılı bir çene kırığı ameliyatı yapıldı.

Ameliyatı gerçekleştiren Plastik Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Alper Mete UĞURLU: İlçemiz Dede oba Mahallesinde ikamet eden 1949 doğumlu Mustafa YAĞDI 18.08.2014 tarihinde; alt çenede 1 adet, üst çenede parçalı 4 adet ve sağ elmacık kemiğinde çökme kırığı nedeniyle Hastanemiz Acil Polikliniğine müracaat etti. Hasta ve yakınlarına artık bu tür ameliyatların Bandırma Devlet Hastanesinde yapılabildiği, sevke gerek olmadığı anlatıldı. Hasta yatışı kabul ettikten sonra yatış verildi. Şahsın gerekli tetkikleri ve kontrolleri yapılıp, özel titanyum plak ve vidalar temin edildikten sonra ameliyat hazırlıkları tamamlandı.

Hastamızın, 3 saatlik başarılı bir ameliyatla, ağız içinden girilerek bütün kırıklar titanyum plak ve vidalarla onarıldı. Ameliyat sonrası, hiçbir problemi olmayan hasta taburcu edildi.

 Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Muzaffer ŞENVELİ: Bandırma’da çene kırığı ameliyatının ilk defa yapıldığını dile getirerek bu operasyonun çok önemli olduğunu işaret etti. Artık hastalarımız bundan sonra bu tür ameliyatlar için  il dışına gitmeyecek, hizmeti kendi memleketinde alacaklar. Hastane Yönetimi olarak bizde Doktorumuzu ve Ameliyat ekibini bu başarısından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum “dedi.

Talihsiz bir trafik kazası sonucu yaralanan ancak, çok başarılı bir operasyon sonucunda sağlığına kavuşan Mustafa YAĞDI, Başhekim Uzm.Dr.Muzaffer ŞENVELİ ve ameliyatı gerçekleştiren Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Alper Mete UĞURLU başta olmak üzere tüm hastane çalışanlarına, yaptıkları hizmetlerden dolayı ziyaret ederek teşekkür etti.    

 




  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli