Bandırma Polisinden ithal hırsızlara vize yok

Bandırma Polisinden ithal hırsızlara vize yok

Sunullah mahallesinde bir depoyu soymak isterken kıs kıvrak ele geçirildiler






Polis vatandaş işbirliği 155 hattına gelen ihbarda Sunullah Mah. 14. sokak üzerinde 3 şüphelinin depo kapısını kurcaladığı belirtilmesi üzerine harekete geçen polis, olay yerine intikal ederek yapılan araştırmada sözkonusu şahıslar 14 sokak paralelinde olan sokakların General Halit Caddesine kesiştiği noktalar üzerinde pusu atılarak bekleme yaptıkları esnada General Halit Caddesi üzerinde bulunan  bir işyerinden 2 şahsın çıkarak kaçtıkları görülmesi üzerine kovalamaca sonucu A. Ç.(40) 12. sokak üzerinde park halinde bulunan bir aracın altında yatar vaziyette saklandığı,  siyah şapka ve siyah bir çift eldiven ile birlikte yakalandı, S. B.(20)ise  kovalamaca sonucu 12. sokak ile Ordu caddesinin kesiştiği noktada yakalandı.

Yakalanan şahısların üst aramalrında  1 adet kırmızı saplı 35 cm uzunluğunda tornavida, 58 cm uzunluğunda demir çubuk ile 1 adet siyah bere ve bir çift eldivene el konuldu.

GBT sorgusunda S. B. isimli şahsın 38 adet, A. Ç. isimli şahsın ise 56 adet hırsızlık ve muhtelif suç kayıtları olduğu öğrenildi.

il dışından geldikleri ve aranan şahıslardan olmadıkları anlaşılan, şüpheliler Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gözaltına alınmaları ardından  Olay yerinde yapılan incelemede toptan gıda dükkanının asma kilitlerinin kırılarak içeriye girildiği, çelik kasanın zorlanarak bozulduğu, işyeri sahibinin bu nedenle işyeri sahibinin şikayetçi olması nedeniyle,  Şüpheliler haklarında düzenlenen tahkikat evrakları ile birlikte çıkarıldıkları Cumhuriyet Savcılığına tarafından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak Bandırma M Tipi Kapalı Cezaevine kapatıldılar.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı