Bandırma OSB’de Covid-19 Eğitimi

Bandırma OSB’de Covid-19 Eğitimi

Eğitim çalışmaları Bandırma ve Gönen OSB ile diğer işletmeler bazında devam edecek

Covıd-19 salgınını önlemek için alınan tedbirleri gözden geçirmek ve İlçe Sağlık Müdürlüğü ile işbirliği yapılan konuları ele almak üzere Gönen Kaymakamı Arslan Yurt, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Elife Göksal Bandırma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yakar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Korgün Şengül, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Onay ve işletme müdürleriyle bir araya geldi.

        İlçe Kaymakamı Arslan Yurt, alınan tedbirlere ve kurallara uyumun yüksek olması sayesinde Gönen ilçemizdeki üretim sektöründe covıd-19 bulaşımına izin verilmediğini ifade etti ve işletmelerimizin aynı hassasiyetle konuya önem vermelerini gerektiğini belirterek önümüzdeki kış dönemini iyi atlatmak istediklerini söyledi.

        OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yakar ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Korgün Şengül, Devletin ve Hıfzıssıhha kurullarının aldığı kararları işletmelere hızlı bir şekilde duyurduklarını, işletmelerin ayrıca kendi geliştirdikleri ilave tedbirleri hassasiyetle uyguladığını belirtti.

        İlçe Sağlık Müdürü Dr. Elife Göksal, bir sunum yaparak işletme müdürlerine tedbirleri genel olarak hatırlattı ve bir vaka halinde sağlık birimleriyle işbirliği yapılmasının önemine değindi.

        Eğitim çalışmalarının Bandırma ve Gönen OSB ile diğer işletmeler bazında devam edeceği öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: Bandırma Covid- Eğitimi
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23.2 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı