Bandırma Manşet ailesi, maçı tartıştı

Bandırma Manşet ailesi, maçı tartıştı

Balıkçı, Pesen ve Saygın, Bandırmaspor-Fethiyespor maçını yorumladı







Bandırma Manşet ailesinin üç yazarı Önder Balıkçı, Ahmet Pesen ve Zeyyat Saygın, geçtiğimiz pazar günü kentimizde oynanıp, 2-1 bordo-beyazlı takımın üstünlüğüyle kapanan Bandırmaspor-Fethiyespor maçını değerlendirdi. Gazeteci-Yazar Balıkçı'nın yönetiminde gerçekleşen tartışmada Saygın, Bandırmaspor'un, Fethiyespor önünde henüz yüzde 40 kapasite ile oynadığını vurgularken, Bu kapasitenin, önümüzdeki günlerde daha da artacağına inanıyorum, Bandırmaspor, iyi yolda” dedi.

Gazeteci-Yazar Ahmet Pesen, Bandırmaspor'un, Fethiyespor önünde kanatları iyi kullanamamasının, gol pozisyonu üretmekte zorlanmasına neden olduğunu belirtti.

Gazeteci-Yazar Önder Balıkçı ise skor 2-1'e geldikten sonra maçın son dakikalarının, Bandırmaspor için kâbus gibi geçtiğini, savunmanın zor anlar yaşadığını vurgularken, forvette oynayıp, ilk golü filelere gönderen Sezai'nin, maçın 70. dakikasında oyundan alınmasının hatalı bir değişiklik olduğunu öne sürdü.








Ali Yıldız
11.09.2012 12:57:04
Sayın Önder Balıkçı ve Sayın Zeyyat hocam Sezai oyundan erken alındı diyorsunuz ama sizde gördünüzki Sezai 70. dakikada baldırını tutarak ve Fuat hocaya işaret ederek değiştirmesini söyledi yani bu değişiklik zorunlu bir değişiklikti bence Sezai kendini riske atmamak için bağlarında yırtılma olmaması için değişiklik istedi..

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli