“Bandırma Kırmızı” satıldı

“Bandırma Kırmızı” satıldı

“Bandırma Kırmızı” Basketbol Kulübü’nün Türkiye Basketbol Ligi’n deki (TBL) yarışma hakları İstanbullu bir yatırım grubuna satıldı.

Geçen sezon Sigortam.net İTÜ’yü çalıştıran Andaç Yapıcıer’in antrenörlüğünde, TBL’de mücadele eden yeni bir takım kurulacak.

2005’te kurulan “Bandırma Kırmızı”, Banvitspor’un(TEKSÜT Bandırma) pilot takımı olarak genç oyuncuların gelişimine büyük katkılar sağlarken, bir sezon da Basketbol Süper Ligi’nde mücadele etmişti.

TEKSÜT BANDIRMA’NIN GENÇ YILDIZLERI BEŞİKTAŞ YOLUNDA

 

Öte yandan TEKSÜT Bandırma’nın genç yıldızları da Beşiktaş’a transfer oluyor.

beIN SPORTS’un özel haberi şöyle:

“Beşiktaş, basketbolda önemli bir atılım yapmaya hazırlanıyor. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin beIN SPORTS’a verdiği özel röportajda sinyalini verdiği genç oyuncularla yola devam etme politikası doğrultusunda birçok oyuncu siyah-beyazlılara transfer olacak. Buna göre, Şehmus Hazer, Alperen Şengün, Sadık Emir Kabaca, Furkan Haltalı, Eray Akyüz, Erhan Osmani ve Hakan Sayılı olmak üzere Bandırma formasını giyen isimler, gelecek sezon Beşiktaş’ta oynayacak.

Taraflar, prensipte anlaşırken, maddi detayların tamamlanmasının ardından Bandırma alt yapısından yetişen oyuncular da Beşiktaş’a transfer olacak. Transferlerin ardından TEKSÜT Bandırma da yoluna devam edecek. Yeşil-beyazlıların hedefi, kulübün borçlarını kapatıp, genç oyuncularla Süper Lig’de yarışmayı sürdürmek.”



Sıtkı ABAK s
1.07.2020 13:02:41
Bu demektir ki Bandırma 'da basketbol bitiyor. Bandırma' da basketbolu devam ettirecek hiç işadamı ya da kulüp kalmadı mı? Bence çok yazık ediliyor. S

Anahtar Kelimeler: “Bandırma Kırmızı” satıldı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false