Bandırma Bursaspor maçının ardından

Bandırma  Bursaspor  maçının ardından

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Gürsel: - " Bugün zor bir maç oynadık. Yani maçında çok konuşulacak bir yanı yok. Öyle oldu, böyle oldu. Yani sonuçta rakibimiz bugün bir alt lige gitti. Onlara geçmiş olsun diyorum”

- Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Gürsel:
- " Bugün zor bir maç oynadık. Yani maçında çok konuşulacak bir yanı yok. Öyle oldu, böyle oldu. Yani sonuçta rakibimiz bugün bir alt lige gitti. Onlara geçmiş olsun diyorum”

Spor Toto 1. Lig'in 37. haftasında sahasında Bursaspor’u 4-2 mağlup eden Bandırmaspor'un Teknik Sorumlusu Mustafa Gürsel, maçın ardından yapılan basın toplantısında, bugün, konuşmanın kolay olmadığını söyledi. Gürsel şunları aktardı:

“Bugün burada konuşmak kolay değil, rakibimizin içinde bulunduğu durum, bu haftada tabi sürecin buraya gelmesini sadece bu maça bağlamamak lazım ama hem benim adıma hem Bursasporlu oyuncuların adına, hem kendi oyuncularım adına zor bir süreç. Bu maçı oynamak çok kolay değil, psikolojisi çok ağır olan bir maç. Bizim adımıza da zaten bu oyunda da belli oldu. Oyuncular 2-0 dan sonraki süreçte , ister istemez karışık duygular yaşadı. Karşınızdaki bir insan ne de olsa, bizde insanız, bizde işimizi yapmaya çalışıyoruz ama, yaşananlar var olayların buraya gelmesi var. Bugün zor bir maç oynadık. Yani maçında çok konuşulacak bir yanı yok. Öyle oldu, böyle oldu. Yani sonuçta rakibimiz bugün bir alt lige gitti. Onlara geçmiş olsun diyorum. İnşallah en kısa zamanda Bursaspor takımı üst liglere çıkacaktır. Dediğim gibi bugün konuşmak zor. Futbol da çok konuşulacak bir şey yok. Bizde onların duyguları neyse, insanız bizde aynı duyguları yaşadık. Ama çocuklar çıktılar işlerini yaptılar.” dedi. Ahmet PESEN



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı