Bandırma beyaza boyandı

Bandırma beyaza boyandı

İstanbul Tuzla Deniz Harp Okulu öğrencilerinden oluşan Harbiyeliler Bandırma Limanı'na yaptıkları ziyarette Atatürk Anıtı'na çelenk sunarak protokol ziyaretlerinde bulundular.

İstanbul Tuzla Deniz Harp Okulu öğrencilerinden oluşan Harbiyeliler Bandırma Limanı’na yaptıkları ziyarette Atatürk Anıtı’na çelenk sunarak protokol ziyaretlerinde bulundular.

Deniz Harp Okulu III/S öğrencilerinin gemi ve deniz şartlarına alışkanlık kazanmalarını sağlamak, mesleki bilgilerini tatbiki sahada pekiştirmek, liman ziyaretleri ile bilgi ve görgülerini arttırmak ve temsil yeteneklerini geliştirmek maksadıyla Bandırma Limanına gelen Tuzla Deniz Harp Okulu öğrencileri sabah saatlerinde İDO İskelesi önünden Cumhuriyet Meydanı’na yürüyüş yaparak Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Eğitim Filotillası Komodoru Deniz Kurmay Kıdemli Albay Sinan Sürer komutasındaki TCG Sokullu Mehmet Paşa Okul Gemisi, 8 Eğitim Botu ve 2 yat ile 5 Eylül’e kadar Bandırma’da kalacak olan Harbiyeliler limanda bulundukları süre içerisinde tarihi ve turistik yerlere geziler düzenleyecekler. Bandırma Liman ziyareti süresince gemiler halkın ziyaretine açık olacak. Ahmet PESEN



  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı