Bandırma Belediye Meclisi toplandı

Bandırma Belediye Meclisi toplandı

Edincik’te Bandırmaspor’a kiralık taşınmaz ve “seyir terası”

Bandırma Belediye Meclisi’nin temmuz ayı olağan toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un başkanlığında yapılan toplantıda, Paşakent Mahallesi’nde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle yaptırılacak iki anaokulu yeri için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün imar planında değişiklik yapılması isteği oy birliğiyle kabul edildi.

Bandırmaspor Kulübü’ne, Edincik Mahallesi’nde 2 futbol sahası ve bir idari bina kazandırılması için 41 dönümlük alandaki taşınmazların 29 yıllığına kiralanması oy birliğiyle uygun görüldü.

Belediye Meclisinde alınan kararlara ilişkin meclis karar özetlerinin yerel gazetelerde, Basın İlan Kurumu aracılığıyla yayınlatılması oy birliğiyle kabul edildi.

EDİNCİK’E “SEYİR TERASI”

Normal gündemin tamamlanmasının ardından meclise, ek gündem olarak Edincik Mahallesi’ne “seyir terası” yapılması konusu da geldi. Edincik Mahallesi Muhtarlığı’nın, mera niteliğinde bulunan 5 dönümlük bir alanda “seyir terası” yapılması isteği mecliste görüşüldü. Terasın yapılması için Balıkesir Valiliği’nin, bu konuda meclis kararı alınmasını istediği belirtildi. Bu arada, Bandırma Belediyesi’nin Edincik’ten sorumlu meclis üyesi Abdullah Erbay da seyir terası ile ilgili bilgi vererek, bu terasın, Edincik’in tüm güzelliğini ortaya koyan bir yerde olacağını belirtti. Konu, mecliste oylanarak oy birliğiyle kabul edildi.

Önceki yıllarda, ağustos aylarında tatil yapan Bandırma Belediye Meclisi’nin bu yıl tatile girmemesi ve 1 Ağustos 2022’de toplanması karar altına alındı.  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Bandırma Belediye Meclisi toplandı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı