Bandırma 1. Edebiyat Günleri devam ediyor

Bandırma 1. Edebiyat Günleri devam ediyor

Yazarlar, kitap satışlarından gelecek olan gelirin bir kısmını Bandırma Engelliler Derneği'ne bağışladılar





Yazarlar, kitap satışlarından gelecek olan gelirin bir kısmını Bandırma Engelliler Derneği'ne bağışladılar

Bandırma Belediyesi ve Edebiyat Galerisi Net işbirliği ile düzenlenen Bandırma 1. Edebiyat Günleri” nin ikinci gününde, şair ve yazarlar vatandaşlarla buluştu.

Bandırma doğumlu ustalar Salah Birsel ve Orhan İslimyeli anısına ve Bedii Faik Akın'a saygı amaçlı gerçekleştirilen bu program için, Edebiyat Galerisi Net yazarlarından 21 isim kentte geldi.

Kristal Kafe'de gerçekleştirilen imza ve halkla buluşma programı öncesi bir konuşma yapan Edebiyat Galerisi Net Sitesi sahibi ve Genel yayın Yönetmeni Emine Pişiren Türkiye'de 7,5 milyon engelli olduğuna dikkati çekerek, ‘'Bizimde bir gönül katkımız olsun diyerek aramızda karar aldık. İmza gününde kitap satışlarından elde edilecek gelirin bir kısmı, BandırmaEngelliler Derneği'ne bağış olarak bırakılacak..''

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel'de yaptığı konuşmada kitabın aydınlanmanın aracı olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

‘'Okumalıyız, okutmalıyız. Bandırma'yı en üst noktaya taşımak amacındayız.  Bandırma Belediyesi olarak Eğitim Destek Projelerimizle bunu var etmeye çalışıyoruz.'' dedi.

Açılış konuşmalarının ardından etkinliğe katılan yazarlar, okuyucularıyla söyleşi yaparak,şiirler okudular ve kitaplarını imzaladılar.









Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı