Bandırma Üniversitesi, logosunu belirledi

Bandırma Üniversitesi, logosunu belirledi

Üniversiteleri için 5 bin dönümlük alana gereksinim var

 

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, üniversiteleri için 5 bin dönümlük bir alana gereksinim duyduklarını açıkladı.

/resimler/2015-10/25/0914569610811.jpg

Bu alanda yeşil alan ağırlıklı olmak üzere Türkiye´nin en büyük kampüsünü oluşturmak istediklerini vurgulayan Özdemir, şunları söyledi:

?Yeni kurulan üniversitemizin eğitim-öğretimdeki temellerini sağlam atmak istiyoruz. Önümüzdeki dönemlerde, üniversitemize yeni bölümler açmayı planlıyoruz. Bunlar arasında hukuk fakültesi ve mühendislik fakültelerini öncelikli olarak düşünüyoruz. Hukuk fakültesinin ilk aşamada açılabileceğini düşünüyoruz. Tabii, bu konuda önümüzdeki günlerde yetkili diğer arkadaşlarımla birlikte toplanarak karar vereceğiz. Yaklaşık beş yıl önce açılan Denizcilik Fakültemizi, önümüzdeki yıl, hiç olmazsa bir bölümle başlatmak istiyoruz. Bu fakültemizde ders vermeleri için bazı öğretim üyeleriyle görüşüp söz aldım.?

                LOGO HAZIR

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi´nin logosunu da seçtiklerini belirten Özdemir, şunları söyledi:

?Çok sayıda logo sayısını önce üçe düşürerek, ardından üniversite logomuzu belirledik. Bandırma Üniversitesi´nin baş harflerini taşıyan logomuzda bir kitap, öğretim üyeleri ve öğrencilerimiz ile Bandırma´nın mavisi simgeleniyor.?  Önder BALIKÇI



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli