Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi´nden etkinlik

Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi´nden etkinlik

Öğrenciler, iş dünyasının profesyonelleri ile buluşacak

 

Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi, geleneksel duruma getirdiği ?Kariyer Günleri?nin dördüncüsünü, bu yıl 15-17 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleştirecek.

/resimler/2016-3/11/0637302771022.jpg

Üniversite, Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu, İşletme ve Ekonomi Kulübü ortaklığıyla düzenleyeceği kariyer günlerinde, öğrencileri, iş dünyasının önde gelen profesyonelleri ile buluşturacak.

Etkinlik ile ilgili olarak üniversitede düzenlenen basın toplantısında bilgi verildi. Burada konuşan Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi Genel Sekreteri  Yrd. Doç. Dr. İbrahim Ethem Arıoğlu, 15 Mart Salı günü başlayacak olup, üç ayrı oturumla gerçekleşecek etkinliğe ev sahipliği yapacaklarını vurgularken, ?İş dünyasının temsilcileri, her oturumda deneyimlerini paylaşacakları öğrencilerimize, başarı öykülerini de aktararak, uzmanlık alanları ile ilgili bilgilerini iletecekler. Ayrıca, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü´nden katılacak bir yetkili ise öğrencileri, iş garantili meslek eğitimi fırsatları hakkında bilgilendirecek. Organizasyon, üniversitemizin rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir´in konuşmasıyla, 17 Mart Perşembe günü sona erecek? dedi.



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false