Masterlere hükmen mağlubiyet şoku

Masterlere hükmen mağlubiyet şoku

Bandırma Masterlerin Kaf-Kaf maçı hükmen mağlubiyet olarak tescil edilmesi şok etkisi yarattı.

Ege Masterler Ligi 1.grupta mücadele eden Bandırma Masterler de ilk yarının son haftasında Kaf Kaf Masterler karşısında deplasmanda aldığı 4-0´lık galibiyetin, cezalı oyuncu oynattığı gerekçesiyle hükmen mağlubiyet olarak tescil edilmesi şok etkisi yarattı.

/resimler/2017-2/22/2308151752731.jpg

Ligin 9.haftasında oynanan ve 2-2 sonuçlanan Buca Masterler v Bandırma Masterler karşılaşmasında ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kalan Halil Bolat´ın disiplin kurulunun 17/01/2017 tarihinde aldığı karar gereğince 1 maç cezalandırıldığı, cezasının bir hafta sonraki Bandırma Masterler v Baro Masterler müsabakasının Baro Masterler ´in müsabakaya çıkmaması sebebiyle maç oynanmış hükmünde olmakla müsabaka sonucunun 3-0 Bandırma Masterler lehine tescil edildiği, cezalı oyuncu Halil Bolat´ın bu maçta oynamayarak cezasını tamamlandığı, bir sonraki maçta oynamasında bir usulsüzlüğün olmadığı ve bu nedenle itirazların reddine karar verildiğinin belirtilmesine rağmen hükmen 3-0 mağlubiyetle cezalandırılması lige gölge düşürdü.

Bandırma Masterler Kulübü Başkanı Rıza Orhanlı´dan aldığımız bilgiye göre Ege Masterler Ligi Disiplin Kurulu Heyeti´nin aldığı bu kararda,  Buca Masterler Kulübünün takım içi istişare ve yönetim kurulu toplantısı kararı sonrası federasyon başkanlarına yazdıkları mektupta ligin 2. yarısında oynanması gereken maçlara bir istisna ile çıkacaklarını, Bandırma Masterler maçına çıkmayacaklarını bu nedenle bu maçın sonucunu şimdiden 3-0 olarak tescil edilmesini, haksızlığa uğrayan takımlara destek vermeyeceklerini, Buca Masterler camiasının büyük bir camia olduğunu ve aldıkları bu kararları uygulamaktan çekinmeyeceklerini madde madde belirtmelerinin etkili olduğunu açıkladı. (Ekrem NAYAN-BANDIRMA)

/resimler/2017-2/22/2308339448415.jpg



Orhan RIZA
23.02.2017 08:26:41
İlk Başladıklarında bende katılmıştım bu oluşuma maalesef. Maalesef diyorum çünki 40 yaş üzerinde daha önce futbol oynamış eskileri bir araya getirerek sosyal bir etkinlik olarak düşünülen bu organizasyonu DÜNYA KUPASI tadında yaptıklarını zannediyorlar. Halı saha dan bir ekip toplanmışlar bu organizsayonu yapmışlar fakat kendileride bunun ne amaçla yapıldığını bir türlü çözememişler. Antrenman hocası başka Maç hocası başka Bence çok ciddiye alıyorlar. Buda şuna dalalet spor yaptıkları dönemde bazı şeyleri yaşayamamışlar. MASTERLER liginde cezalar havada uçuşuyor . Kime ne ispat edecekler merak ediyorum. Başkan diye biri var 28 senedir bandırma da yaşıyorum FUTBOL ile ilgisi olduğunu yeni öğrendim. Bırakın bu işleri ehli yapsın güzel insanlar. Çokta üzülmeyin sonunda UEFA yok yani .. 15 yaşında değilsiniz artık beyaaaa

  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli