BANDIRMA ´da, ?BİNBİR GECE MASALLARI?

BANDIRMA ´da, ?BİNBİR GECE MASALLARI?

?BİNBİR GECE MASALLARI? TİYATRO OYUNU BÜYÜK ALKIŞ TOPLADI

?BİNBİR GECE MASALLARI? TİYATRO OYUNU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Eray Yasin Işık tarafından yazılan, yönetmenliğini Çiğdem Tunç´un gerçekleştirdiği ?Binbir Gece Masalları? adlı tiyatro oyunu Barış Manço Kültür Merkezinde tiyatro severler ile buluştu.

/resimler/2019-2/15/1224311991733.jpg

Oyuna Belediye Başkanı Dursun Mirza, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda tiyatro sever katıldı.

Tiyatro, sinema ve televizyon dünyasında yıllarca başarılı işlere imza atan Çiğdem Tunç´un kendi tiyatrosunu kurarak sahneye koyduğu oyunu, Barış Manço Kültür Merkezinde 2 seans halinde sahnelendi. Eray Yasin Işık´ın yazdığı, Çiğdem Tunç´un yönettiği oyunda Çiğdem Tunç, Ergün Demir, Sema Aras, Deniz Salman ve Alper Çorumluoğlu, Soykan Kişioğlu, Ezgi Küçük, Tunahan Çilingir, Gülben Başer, Gökmen Göçbeyli, Derya Yıldız, Savaş Özkartal ve Balca Aydoğdu´nun rol aldığı ve "Simbad", "Alaaddin ve Sihirli Lambası", "Balıkçı ve İfrit", "Ali Baba ve Kırk Haramiler" gibi yıllardır anonim olarak dillendirilen en tanınmış masallardan bir kolaj içeren oyun, izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Oyunun sonunda Belediye Başkanı Dursun Mirza oyunculara gecenin anısına Bandırmayı simgeleyen plaketi ve çiçeği takdim ettikten sonra: ?Böylesine keyifli bir oyunu Bandırmamızda sahneledikleri için Çiğdem Tunç ve oyunculara teşekkür ediyorum? dedi.

/resimler/2019-2/15/1224554644860.jpg



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli