Ban ban taraftarı örgütlendi

Ban ban taraftarı örgütlendi

Yüksel Koç Başkanlığında Bandırmaspor Taraftarlar Derneği Kuruldu.

 

Bordo beyazlı ekibin zirve inadına ışık olan taraftarlar uzun ve yorucu bir maratonun sonunda Şampiyonluk kupasını kaldırmak için sabırsızlanırken, bir yandan da kurumsallaşma çalışmalarına hız verdiler.

Yüksel Koç önderliğinde Bandırmaspor taraftarlar derneği kuruluş dilekçesini dernekler masasına sunuldu.

Kurucu Başkan Yüksel Koç yaptığı açıklamada uyumlu ve istikrarlı taraftar desteğini arkasında gören Bandırmaspor'un sadece 2. Lig'de değil 1. Ligde de başarıdan başarıya koşacağına inandığını vurgulayarak Amacımız bilinçli bir taraftar kitlesi yaratarak, sahadaki oyuncularımıza gerekli motivasyonu vermektir, örgütsün bir taraftar kitlesi, disiplinden uzak olması fayda yerine zarar veriyor, geçtiğimiz sezonlarda ve bu sezonda taraftar hatalarından kulübümüz önemli miktarda ceza ödemek durumunda kaldı. Biz Dernek çatısı altında bu bilinci geliştirip, disiplin ederek takımına ceza uygulatmayan bir taraftar kitlesi yaratmanın çabasındayız.” Dedi.

Kurucu başkan Yüksel Koç, Dernek kurma çalışmaları sürerken, diğer taraftan da üye olmak isteyen arma dostlarının isim liste çalışmalarını başlattıklarını söyledi.

 

ŞŞŞiiiiiiiiiiitttttttttttttttt......... herkes susacak... O konuşacak...



Anahtar Kelimeler: Ban ban taraftarı örgütlendi
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false