Ban ban'a akademik kutlama

Ban ban

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Heyetinden Şampiyon Olarak 1. Lige Yükselen Bandırmaspor Kulübü’ne Tebrik Ziyareti

Bandırmaspor Kulüp Binası’nda gerçekleşen ziyarette Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir başkanlığındakiÜniversite Heyeti, Bandırmaspor Kulübü Başkanı Göksel Karlahan, Basın Sözcüsü Namık Havutça, Genel Koordinatör Salih Soner Koçoğlu, Yönetici Mücahit Çarıkçıoğlu, Altyapı Sorumlusu Feray Acemliler ve Taraftar Sorumlusu Tarık Çimen tarafından ağırlandı.

Ziyarette Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyon olarak Bandırma’ya büyük bir gurur yaşatan Bandırmaspor kulüp yöneticilerini tebrik ederek TFF 1. Lig’de başarılar diledi.

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Göksel Karlahan ise, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Serel ile Prof. Dr. Celalettin Yanık, Genel Sekreter Cihangir Boz, Kurumsal İletişim Koordinatörü Ömer Şimşek ve Özel Kalem Müdürü Öğr. Gör. Ömer Faruk Özel’den oluşan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Karlahan, Bandırmaspor ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin Bandırma için çok önemli ve büyük başarılara imza atan iki marka olduğunu ifade ederek Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ziyaret, Bandırmaspor Kulübü Başkanı Göksel Karlahan tarafından Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve heyette bulunanlara Bandırmaspor atkısı ile Bandırmaspor maskesi hediye edilmesi ve toplu hatıra fotoğraf çekimiyle son buldu.



Anahtar Kelimeler: ' akademik kutlama
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli