Ban Ban üçüncü takviyeyi de aldı.

Ban Ban üçüncü takviyeyi de aldı.

lideri Bandırmaspor, ara transfer döneminde kadrosunu daha da güçlendirmek için Boluspor'dan Sefa AKSOY'u transfer etti.



Spor Toto 2 Lig Kırmızı Grup lideri Bandırmaspor, ara transfer döneminde kadrosunu daha da güçlendirmek için Boluspor'dan Sefa AKSOY'u transfer etti.

Boluspor'lu Sefa AKSOY takımı ile birlikte bulunduğu Antalya kampından Bandırma'ya gelerek Bandırmaspor Transfer Komitesi ile yaptığı görüşmenin ardından kendisini 1,5 yıllığına Bandırmaspor'lu yapan imzayı attı.

1989 Hamburg doğumlu olan Sefa Aksoy, Samsunspor'da başladığı profesyonel futbol hayatında 5 yıl giydiği Samsunspor formasının ardından Giresunspor ve Boluspor formalarını giydi.
Bandırmaspor'un Antalya Belek kampı hazırlık maçları programı da belirlendi.

7 Ocak 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen 8 günlük kamp programında iki hazırlık maçı yapmayı planlayan Bandırmaspor bunlardan ilkini 5 Ocak Perşembe günü 2 Lig Beyaz Grup takımlarından Bozüyükspor ile yapacak. Kaya Belek otel tesislerini sahasında oynanacak karşılaşma Saat 13.30′da başlayacak. Bu karşılaşmada yeni transferler Serdar Samatyalı ile Mesut Özkaya'nın da forma giymesi bekleniyor.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli