Ban ban, hazır

Ban ban, hazır

Pazar günü oynanacak Fatik karagümrük maçında Ban ban´ın kozu taraftar

Haftayı Altay yenilgisi ile kapatıp zirvedeki yerini kaybeden Bandırmaspor hafta içi çalışmalarına yoğunluk vererek Fatih Karagümrük karşılaşması için puan hesapları yaptı.

Bandırmaspor Örnek Sanayideki antrenman tesislerinde gerçekleştirdiği çalışmalar esnasında basında oradaydı.

Bandırma Manşet spor Editörü Zeyyat Saygın zorlu Fatih Karagümrük maçı öncesi Kaptan Özgür, futbolculardan Erdi, Teknik Direktör Mustafa Uğur ve Başkan Hasan Çakmak ile konuştu.

Bandırmaspor antrenmanındaki isteklilik, teknik kadro ve yönetimdeki beklenti Bandırmaspor´un Pazar günü karşılaşacağı Fatih Karagümrük karşısında mutlak suret ile 3 puan almak.

Başkan Hasan Çakmak ise ilk, orta ve lise öğrencilerinin öğrenci kimliklerini göstermeleri durumunda maça ücretsiz gireceklerini açıkladı. Çakmak Bugüne dek bayanlar için uygulanan ücretsiz karşılaşma izleme kararını öğrenciler içinde uygulayarak dolu tribünlere oynamanın Bandırmaspor açısından avantaj olduğunu açıkladı.

/resimler/2017-11/17/0007559992260.jpg

Başkan Çakmak gelecek dönemlere ilişkin altyapı çalışmalara ve skavt ekibi ile yeni transferler kazanma çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını, bundan böyle görmeden, izlenmeden oyuncu almak istemediklerini söyledi.

Başkan Çakmak, tesislenme konusunda ise Onursal Başkan Dursun Mirza´nın vakfa 80 dönüm yer ayırdığını, buraya yapılacak spor tesisi projelendirmesi için arsanın cins tahsisi aşamasında olduğunu söyledi.

/resimler/2017-11/17/0017359534898.jpg



Anahtar Kelimeler: hazır
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli