BALKES ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

BALKES ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

2014-2015 sezonunun çalışmalarını 7 Temmuz'da başlayan Balıkesirspor çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

2014-2015 sezonunun çalışmalarını 7 Temmuz’da başlayan Balıkesirspor çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.  Dünü çift antrenmanla tamamlayan kırmızı-beyazlılar sabah ki çalışmaya hafi antrenmanla tamamlarken akşam çalışmasında kuvvet çalışması yaptı. 8 etaptan oluşan kuvvet geliştirme antrenmanında oyuncular yoğun efor sarfetti.

Bucaspor’dan takıma dahil olan Okan Alkan’da takımla çalışmalara başladı. Takıma dahil olduğu için mutlu olduğunu belirten genç oyuncu Balıkesirspor’un başarısı için elinde gelenin en iyisini yapacağını ifade etti.

Teknik Sorumlu İsmail Ertekin çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü belirtirken kamp dönemine kadar transfer edilen oyuncuların takıma dahil olacağını söyledi. Ertekin” Bolu kampına kadar çalışmalarımızı tesislerde sürdüreceğiz. Bolu’da 3 tane hazırlık maçı oynayacağız. 18-23 -26 Temmuz tarihlerinde oynayacağımız maçlarda Mersin İdmanyurdu, Bir Ermeni ve bir Azeri Kulüple karşı karşıya geleceğiz. Sezona en iyi şekilde hazırlanarak Süper lig’de ses getirecek bir Balıkesirspor izletmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

HABER: UMUT ÇINAR



  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli